Νιούκαστλ: Οι πέντε παικταράδες που έδωσε γη και ύδωρ αλλά δεν πήρε ποτέ

Για πολλά από τα κορυφαία μεταγραφικά ντιλ του Ιανουαρίου ακούστηκε η Νιούκαστλ η οποία τελικά απέκτησε μόλις έναν ποδοσφαιριστή.

Νιούκαστλ: Οι πέντε παικταράδες που έδωσε γη και ύδωρ αλλά δεν πήρε ποτέ
PRINT SCREEN

Μόλις μία μεταγραφή έκανε στη χειμερινή περίοδο η ομάδα της Νιούκαστλ παρά τα σενάρια που την ήθελαν να έχει στο στόχαστρό της πολλούς ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τον δεύτερο γρηγορότερο ποδοσφαιριστή της Premier League, Άντονι Γκόρντον τον οποίο απέκτησε από την Έβερτον αντι 45.000.000 ευρώ.

Οι νέοι επενδυτές της ομάδας παρά το γεγονός πως έχουν ξοδέψει μέσα σε ένα χρόνο για μεταγραφές ένα ποσό που ξεπερνάει τα 280.000.000 ευρώ, έχουν κάνει στοχευμένες κινήσεις.

Καθ'όλη τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου δεν ήταν λίγα τα ονόματα που ακούστηκε πως ενδιαφέρουν τις Καρακάξες.

Αναλυτικά:

  • Πρώτος απ'όλους στη λίστα ο διακαής πόθος της Τσέλσι, Έντσο Φερνάντες για τον οποίο ακούστηκε πως η Νιούκαστλ είναι έτοιμη να προσφέρει τη ρήτρα που ζητά η Μπενφικά για να τον απόκτησει.
  • Ακολουθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος ήθελε διακαώς να συνεχίσει τη καριέρα του σε ευρωπαϊκή ομάδα και η Νιούκαστλ είχε δημοσιευτεί πως ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να γίνει την επόμενη μεταγραφική περίοδο.
  • Στη λίστα και ο Ζοάο Φέλιξ. Ο Πορτογάλος που εν τέλει πήγε ως δανεικός στη Τσέλσι φέρεται να απασχολούσε έντονα την αγγλική ομάδα χωρίς η υπόθεση όμως να είχε καλή κατάληξη.
  • Στις επιλογές της Νιούκαστλ ήταν και ένα ταλέντο. Ο λόγος για τον Γιουσουφά Μουκοκό, ο οποίος, λίγο πριν ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Ντόρτμουντ είχε ακουστεί έντονα για την ομάδα της Νιούκαστλ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Μεταγραφές τέλος, πήρε έναν παίκτη που θα παίξει το '24

Μπαρτσελόνα: Τρελό σενάριο βλέπει...Φέλιξ

Γιούβεντους: Διώχνει Βλάχοβιτς και παίρνει τοπ σκόρερ της Serie A

News 24/7

24MEDIA NETWORK