ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νοκ άουτ για 15 μέρες ο Καούνος

Εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο εβδομάδες θα μείνει ο Βαγγέλης Καούνος που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Εθνικό.

Νοκ άουτ για 15 μέρες ο Καούνος

Ο μόνιμος σκόρερ της Καλαμάτας αποχώρησε νωρίς από το παιχνίδι με αποτέλεσμα οι επιθετικές λύσεις της Καλαμάτας να περιοριστούν στο ελάχιστο. Παρ όλα αυτά οι παίκτες του Στράτου Βουτσακέλη βρήκαν το σθένος να ανταπεξέλθουν στον αγώνα παρά το σοκ που υπέστησαν από το γρήγορο γκολ του Εθνικού και απέσπασαν τον πολύτιμο για τη συνέχεια βαθμό της ισοπαλίας.

Την Τρίτη αρχίζει η εντατική προετοιμασία ενόψει της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Βέροια με τα προβλήματα να μη λείπουν. Ο Λουτσιάνο αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δεν προπονήθηκε, ο Γεννιτσαρίδης απουσιάζει λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων ενώ Βερβάλ και Βαβάτσικος συνεχίζουν τη θεραπεία και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ενταχθούν στις προπονήσεις της “Μαύρης Θύελλας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK