Νοκ-άουτ ο Γιαννούλης, μέσα ο Ναπολεόνι
Απρόοπτο πρόβλημα προέκυψε στον Ατρόμητο ένα 24ωρο πριν από τη σέντρα του αγώνα με τη Βέροια στο Περιστέρι.
Ο Κώστας Γιαννούλης προσβλήθηκε από ίωση και ο Νίκος Αναστόπουλος αναγκάστηκε να τον αποκλείσει από την αποστολή. Σ’ αυτήν μετέχει για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Στέφανο Ναπολεόνι ενώ φυσικά δεν υπάρχει το όνομα του Βαγγέλη Μάντζιου ο οποίος δεν έχει α ποκτήσει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής.
Απουσιάζουν τέλος οι τιμωρημένοι Ιγκλέσιας και Δημούτσος κάτι που σημαίνει ότι θέση στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Μπάλλας.
Η αποστολή: Ράντμαν, Μανόλο, Νάστος, Φυτανίδης, Σκόνδρας, Σουμπίνιο, Καραμάνος, Καραγκούνης, Μπάλλας, Ταυλαρίδης, Επστάιν, Λαζαρίδης, Ουντόζι, Γκαρσία, Μπρίτο, Φάμπιο, Κούτσι, Ναπολεόνι, Καλλέργης.