Νοκ-άουτ ο Φορτούζι

Νοκ-άουτ ο Φορτούζι

Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου


Μόνο ένα ευχέλαιο θα... σώσει τον Ηρακλή. Μετά τους τραυματισμούς των Γιάννη Παπαποστόλου και Γιώργου Αμπάρη τις προηγούμενες ημέρες, ένας ακόμη, αυτός του Ιντριντ Φορτούζι, ήρθε να ανησυχήσει ακόμη περισσότερο τον Σάββα Κωφίδη. Ο Αλβανός επιθετικός χτύπησε στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (όπου και αντικαταστάθηκε)και όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Η αρχική διάγνωση δεν προέβλεπε κάτι το σοβαρό, ωστόσο μετά την επιστροφή των "κυανόλευκων" στη Θεσσαλονίκη, ο Φορτούζι εξετάστηκε εξονυχιστικά, με το ιατρικό επιτελείο του Γηραιού να διαπιστώνει τη ζημιά. Το πιθανότερο, αν όχι δεδομένο, είναι πως ο έμπειρος επιθετικός θα χειρουργηθεί τις επόμενες ημέρες προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά. Συνεπώς θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του Ηρακλή για τουλάχιστον πέντε μήνες αφήνοντας μεγάλο κενό στη γραμμή κρούσης.

Εξάλλου, εκτός από τον Παπαποστόλου, θεραπευτική αγωγή ακολουθεί και ο Παντελής Καπετάνος, που δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος για το ματς της 5ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο μόνος, πλέον, διαθέσιμος επιθετικός είναι ο Αργεντινός Εστέμπαν Ερέρα, με τους Γιώργο Γεωργιάδη και Παναγιώτη Λαγό να έχουν την ευθύνη να τον επικουρούν.

*** Ρεπό έχουν τη Δευτέρα οι "κυανόλευκοι", επιστρέφοντας στις προπονήσεις από την Τρίτη.



News 24/7

24MEDIA NETWORK