Νοκ άουτ ο Γκούμας

Την Παρασκευή έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας η προτελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού εν όψει του ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο Ολυμπιακό Στάδιο (Κυριακή, 19:00) για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Νοκ άουτ ο Γκούμας

Την Παρασκευή έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας η προτελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού εν όψει του ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο Ολυμπιακό Στάδιο (Κυριακή, 19:00) για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Από αυτήν, δεν έλειψαν τα απρόοπτα, καθώς ο Γιάννης Γκούμας ένιωσε πόνους στη γάμπα και ουσιαστικά τέθηκε εκτός από το παιχνίδι της Κυριακής. Πλέον, με θεραπείες θα προσπαθήσει να θέσει εαυτόν στην διάθεση του Αλμπέρτο Μαλεζάνι για το εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της 4ης Ημέρας των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αντίθετα, ο Βαγγέλης Μάντζιος έβγαλε το ομαδικό πρόγραμμα δίχως πρόβλημα και είναι ετοιμοπόλεμος. Μένει να δούμε αν ο Ιταλός τεχνικός τον επιστρατεύσει, δεδομένου ότι αρέσκεται στο να δίνει στους παίκτες του όλο τον χρόνο που χρειάζονται ώστε να επιστρέφουν απόλυτα υγιείς.

Εξάλλου, ο Φλάβιο Κονσεϊσάο δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερες ενοχλήσεις αλλά πρόθεση του προπονητικού και το ιατρικού τιμ είναι να ξεκουραστεί μέσω της αποχής από την αναμέτρηση ενάντια στους Θεσσαλονικείς.

Δεδομένης της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, η ενδεκάδα αναμένεται να είναι κατά αρκετά μέρη διαφοροποιημένη σε σχέση με τον "δικέφαλο" της Αθήνας. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Μάριο Γκαλίνοβιτς. Στα άκρα της άμυνας θα πάρουν θέση οι Φίλιππος Δάρλας και Λουκάς Βύντρα, ενώ στο κέντρο το δίδυμο των Μπίσκαν – Μόρις θα χρησιμοποιηθεί για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.
Στη μεσαία γραμμή, ο Έκι Γκονζάλες αναμένεται να έχει στο πλάι του στον Αλέξανδρο Τζιόλη, στο αριστερό άκρο ο Σωτήρης Λεοντίου θα ξεκουράσει τον Άντονι Σέριτς, ενώ Μίκαελ Νίλσον και Νόρντιν Βόουτερ διεκδικούν μία θέση στο δεξί.

Στα της γραμμής κρούσης, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος θεωρείται σίγουρη επιλογή, με τον Εμάνουελ Ολισαντέμπε να φαντάζει ως ο πιο πιθανός παρτενέρ του 24χρονου. Ο Μάντζιος "παίζει" ως βασική επιλογή αλλά όπως αναφέρεται και παραπάνω, ο τραυματισμός του είναι αρκετός για να ενεργοποιήσει σκέψεις προφύλαξης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK