Νομπόα: "Ανυπομονώ να έρθω"

Ο Κριστιάν Νομπόα έρχεται την Πέμπτη (8/1) στη Θεσσαλονική και με δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα δήλωσε ανυπόμονος. Παράλληλα, ο Ρόμπερτ Μακ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του "Δικεφάλου" κι εμφανίστηκε χαρούμενος με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά τους απανωτούς τραυματισμούς.

Νομπόα: "Ανυπομονώ να έρθω"

Ο Κριστιάν Νομπόα πατάει την Πέμπτη (8/1) το πόδι του την Θεσσαλονίκη, για να υπογράψει το συμβόλαιο του, διάρκειας 2,5 ετών, που θα του αποφέρει πάνω από 1 εκ. ευρώ ετησίως.

Ο άσος από το Εκουαδόρ μίλησε στην εφημερίδα "Μetrosport" και δήλωσε ανυπόμονος:

"Ανυπομονώ να έρθω και να υπογράψω" ήταν τα πρώτα λόγια του, ενώ στη συνέχεια έδειξε πόσο θέλει να δεθεί άμεσα με τον κόσμο και να μπει στο κλίμα της ομάδας: "Θέλω να τα δώσω όλα για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ για να πάρει τον τίτλο".

"Δεν ένιωσα πόνο, χαρούμενος που βοήθησα"

Ο Ρόμπερτ Μακ τοποθετήθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του για την συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, που σήμανε την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά τους απανωτούς τραυματισμούς του: "Είμαι χαρούμενος που ήμουν σε θέση να αγωνιστώ και ικανοποιημένος για το ότι μετά το παιχνίδι δεν ένιωσα κανέναν πόνο. Εναντίον της Κέρκυρας προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου, είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πως αποκλειστήκαμε από το κύπελλο. Τώρα μας έχει μείνει μόνο το πρωτάθλημα, στο οποίο βρισκόμαστε στην πρώτη θέση. Το Σάββατο περιμένουμε μία πολύ σκληρή μάχη στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης. Ελππίζω πως θα είμαι καλά στην υγεία μου και θα βοηθήσω τον ΠΑΟΚ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK