Νομπόα: "Πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ" (VIDEO)

Στο κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε ο Κριστιάν Νομπόα τις πρώτες δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Νομπόα: "Πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ" (VIDEO)

Αναλυτικά όσα είπε:

" Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που συμμετείχε σε αυτή τη μεταγραφή. Νιώθω πάρα πολύ καλά που είμαι εδώ. Είμαι χαρούμενος και στόχος μου είναι να χαρώ το ποδόσφαιρο και να περάσω όσο καλύτερα γίνεται".

Για το τι έχει μάθει για τον ΠΑΟΚ: " Μίλησα με τον Νάτχο. Μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα και τον κόσμο που είναι πάντα δίπλα μας, όπως και για την πόλη που είναι μαγική. Οπότε ήταν δεδομένο για εμένα ότι θα έρθω εδώ".

Για το πόσο εύκολα διάλεξε τον ΠΑΟΚ: " Εδώ και δέκα μέρες ξέρω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Μου άρεσε σαν προοπτική. Έπρεπε να κάτσω να σκεφτώ όλες τις επιλογές που είχα. Ένας πολύ μεγάλος λόγος που με έκανε να έρθω στον ΠΑΟΚ είναι η πρώτη θέση για φέτος, αλλά και τα επόμενα χρόνια. Συνεπώς αποφάσισα να έρθω στην ομάδα για την βοηθήσω και να βοηθηθώ κι εγώ".

Στη συνέχεια ο Νομπόα "συστήθηκε" στον κόσμο του ΠΑΟΚ: " Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα και να τα δώσω όλα για αυτή, Θέλω να δώσω το 100% σε όσα παιχνίδια της ομάδας κι αν συμμετάσχω".

Για το τι θα ήθελε να πετύχει με τον ΠΑΟΚ: " Ο μεγάλος μου στόχος είναι να κατακτήσω με τον ΠΑΟΚ ένα πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος, εκεί θα δώσουμε βαρύτητα κι ελπίζω να τα καταφέρουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK