Νοσοκομείο ο... Παναθηναϊκός

Ο... τιμωρημένος, όπως διέρρεαν οι πράσινοι, Ιμπάρμπο ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τετάρτης και έκανε θεραπεία με τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ να βρίσκεται στον αέρα. Νοσοκομείο θυμίζουν οι πράσινοι, αφού άλλοι τέσσερις βασικοί έχουν πρόβλημα.

Νοσοκομείο ο... Παναθηναϊκός
ibarbo ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τελικά αν η Επιτροπή Εξομάλυνσης αποφασίσει την πραγματοποίηση αγώνων αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι πιθανό ο Παναθηναϊκός να έχει σοβαρές απουσίες βασικών παικτών στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Λεωφόρο (20/11, 19:30).

Τελευταίο... θύμα ο Βίκτορ Ιμπάρμπο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην επιγονατίδα του δεξιού του ποδιού και ακολούθησε θεραπεία. Η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες και μένει να δούμε αν θα είναι έτοιμος για το ματς με την Ένωση.

Θυμίζουμε πως ο Κολομβιανός άσος τα άκουσε από τον Αντρέα Στραματσόνι μετά τον παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και μάλιστα οι πράσινοι διέρρεαν πως τιμωρήθηκε σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό.

Από εκεί και πέρα Ζέκα, Μπεργκ, Γουακάσο, Μπουμάλ και Λέτο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Λεντέσμα έκανε αποφόρτιση.