Νότια Κορέα: Συμφώνησε με Αντβοκαατ

Νότια Κορέα: Συμφώνησε με Αντβοκαατ

Η Νότια Κορέα επιμένει...ολλανδικά! Ο Ντικ Αντβοκαατ θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιο Μπονφρέρ στην τεχνική ηγεσία,ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του τον περασμένο μήνα. Ο 57χρονος Αντβοκαατ υπέγραψε συμβόλαιο που θα τεθεί σε ισχύ από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Γερμανίας με την προοπτική ανανέωσης μέχρι και το 2007.

Ο Αντβοκαατ ήταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας στο μουντιάλ των ΗΠΑ το 1994 όπου αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τη μετέπειτα παγκόσμια πρωταθλήτρια, Βραζιλία. Το 1996 κατέκτησε το κύπελλο Ολλανδίας με την Αϊντχόφεν κι έναν χρόνο αργότερα την οδήγησε στην κατάκτηση και του πρωταθλήματος. Επόμενος σταθμός ήταν η Ρέιντζερς με την οποία πρόσθεσε άλλα δύο πρωταθλήματα στο παλμαρέ του.

Ο Ολλανδός τεχνικός επέστρεψε στην Εθνική Ολλανδίας για τα προκριματικά τουEuro 2004 και τον περασμένο Απρίλιο απολύθηκε από την Γκλάντμπαχ πριν καλά-καλά συμπληρώσει έξι μήνες στον πάγκο της. Τον Ιούλιο βρέθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα χωρίς να μπορέσει να τα οδηγήσει στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλουκαι επόμενος σταθμός του θα είναι η Νότια Κορέα η οποία θα δώσει το παρών σε μουντιάλ για έκτη συνεχόμενη φορά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK