Νότιος όμιλος... σημειώσατε Χ

Με ισοπαλίες συνέχισαν στο πρωτάθλημα οι τρεις πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα του Νότιου Ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.

Νότιος όμιλος... σημειώσατε Χ
Με ισοπαλίες συνέχισαν στο πρωτάθλημα οι τρεις πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα του Νότιου Ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.

Θα πρέπει να σημειωθεί οτι οι ισοπαλίες είχαν την τιμητική τους στις αναμετρήσεις του Νότιου Ομίλου, καθώς τα έξι από τα οχτώ παιχνίδια έληξαν χωρίς νικητή. Ο Μεσσηνιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στον πάντα αξιόμαχο Απόλλωνα Σμύρνης και μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ. Τελικά η ομάδα του Εντουάρντο Αμορίν κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Νότιος Όμιλος

Κυριακή 30 Οκτωβρίου

Απόλλων Αθηνών-Μεσσηνιακός 1-1
Ρόδος-Αγιος Δημήτριος 0-0
Αχαΐκή-Αχαρναϊκός 0-3
Παναιτωλικός-Εθνικός 1-1
Αστέρας Τρίπολης-Διαγόρας Ρόδου 0-0
Λήλας Βασιλικού-Βύζας Μεγάρων 1-0
Θύελλα Πατρών-Ατσαλένιος 0-0
Κεραττσίνι-Αιολικός 0-1






* Ρεπό: Ιωνία Χανίων

Το στραβοπάτημα του Μεσσηνιακού δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ο Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα της Πελοποννήσου φιλοξένησε τον Διαγόρα, όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα στη διάρκεια του ενενηντάλεπτου, παρά το γεγονός οτι οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Με το ίδιο σκορ έληξε και η συνάντηση της Θύελλας Πατρών με τον Ατσαλένιο, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία να για να πλασαριστούν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ευρεία νίκη με 3-0 πέτυχε ο Αχαρναϊκός στην έδρα της Αχαϊκής. Μια νίκη που δίνει τεράστια βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του Αντώνη Κασδοβασίλη, καθώς πριν την συγκεκριμένη αναμέτρηση βρισκόταν στην δωδέκατη θέση με πέντε βαθμούς.

Το Κερατσίνι συνέχισε τις κακές του εμφανίσεις και την πλήρωσε γι’ ακόμη μια φορά με ήττα μέσα στην έδρα του. Ο Αιολικός ήταν αυτός που πήρε τους τρεις βαθμούς με γκολ του Ιβανίσεβιτς στο 21ο λεπτό. Στην Χαλκίδα ο Λήλας επικράτησε με 1-0 του Βύζαντα Μεγάρων ο οποίος δεν κατάφερε να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις μετά το 3-0 της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Κερατσινίου. Με αυτή τη νίκη ο Λήλαντας βρίσκεται στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Ατσαλένιο.

Παιχνίδι χωρίς θέαμα και λιγοστές φάσεις στην Ρόδο, όπου η ομώνυμη ομάδα και ο Άγιος Δημήτριος αρκέστηκαν στην λευκή ισοπαλία. Τέλος στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Εθνικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK