NOVA: Διευκολύνουμε ταμειακά τη Λίγκα...

Πως σχολιάζουν κύκλοι του συνδρομητικού καναλιού τις τελευταίες εξελίξεις. Γιατί δεν έχουν παρακρατήσει τις ρήτρες των 2,8 εκατομμυρίων παρότι τις έχουν ενεργοποιήσει και τι περιμένουν από την κεντρική διαχείριση της Λίγκα. Τι "απαντούν" για τις απειλές του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

NOVA: Διευκολύνουμε ταμειακά τη Λίγκα...

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις από το ΔΣ της Λίγκα κύκλοι της NOVA σχολίαζαν ότι "συνεχίζουμε" να διευκολύνουμε ταμειακά την κεντρική διαχείριση προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα οι ομάδες. Κάθε μήνα τρενάρουμε την παρακράτηση των ρητρών που έχουν επιβληθεί για τις δύο πρώτες αγωνιστικές, στο πλαίσιο των γενικότερων συζητήσεων που κάνουμε με τη Λίγκα για την αναδιοργάνωση του πρωταθλήματος. Αν είχαμε παρακρατήσει τις ρήτρες που έχουν επιβληθεί, ύψους 2,8 εκατ. Ευρώ το πρόβλημα για τις περισσότερες ομάδες θα ήταν τεράστιο. Μας ενδιαφέρει, ωστόσο, το προϊόν και προσπαθούμε μέσα από τις συζητήσεις να βρούμε μια λύση χωρίς εκατέρωθεν διάθεση να οδηγηθούμε στα δικαστήρια”.

Σχετικά με τη στάση του Παναθηναϊκού από το συνδρομητικό κανάλι έλεγαν πως “αν ο Παναθηναϊκός τοποθετηθεί επίσημα, θα απαντήσουμε επίσημα. Αν πάλι επιμείνουν στην απόφαση να μην μεταδοθεί ο αγώνας με τον Λεβαδειακό θα υποστούν και τις συνέπειες. Εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει ότι μιλάμε με τη Λίγκα και όχι με τους συλλόγους ξεχωριστά...”.

Και συμπλήρωναν με νόημα: “Είμαστε οι μοναδικοί που πληρώνουμε για το πρωτάθλημα, είμαστε ουσιαστικά ο μοναδικός χορηγός της Λίγκα και κάθε τρεις και λίγο τα ακούμε κιόλας...”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η επιστολή του Παναθηναϊκού στη Superleague

News 24/7

24MEDIA NETWORK