Nταμπίζας: “Τεράστιο πλήγμα”
Η απογοήτευση ήταν έκδηλη στο στρατόπεδο της ΑΕΛ μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρέικιαβικ που σήμανε το τέλος του ευρωπαϊκού ονείρου των Θεσσαλών.
Ο προπονητής της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε λόγο για διαφορά ετοιμότητας: “Ηταν φανερό ότι στο ματς υπερίσχυσε ετοιμότητα του αντιπάλου και η μη ετοιμότητα η δικιά μας. Όσοι είδαν την προετοιμασία καταλάβαιναν ότι όσο περνούσε η ώρα μειωνόταν ο ρυθμός των παικτών. Εγώ δεν είμαι απογοητευμένος από τα παιδιά. Μπορεί να είναι μια αποτυχία που αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη αλλά ξέραμε και τα προβλήματα που υπήρχαν”.
Συνεχίζοντας, ο Ελληνας προπονητής τόνισε: “Το πρώτο ματς δεν ήταν για να χάσουμε με 2-0. Ομως το 2-0 σε αναγκάζει να κυνηγάς το γκολ. Πιστεύω ότι αν η ομάδα είχε μια δύο επιλογές, διότι κάποιοι παίκτες που έπαιξαν είχαν προβλήματα. Ο Τουμέρ δεν μπορούσε να παίξει πάνω από ένα ημίχρονο. Ο Σίμιτς και ο Τουάμα ήταν ανέτοιμοι. Οσο περνούσε η ώρα λιγόστευαν οι δυνάμεις. Οι επιλογές δεν ήταν αυτοί που έπρεπε τώρα ποιος φταίει δεν μπορούμε να μπούμε αυτή τη στιγμή”.
Ο αρχηγός της ΑΕΛ Νίκος Νταμπίζας δεν κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του: ” Νομίζω ότι είμαστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τον αποκλεισμό από μία υποδεέστερη ομάδα. Είναι ένα τεράστιο πλήγμα γιατί ήμασταν το απόλυτο φαβορί. Πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας και από εκεί και πέρα να ανατρέψουμε την εικόνα”.