ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντάρμπισιρ: “Στο ‘Καραϊσκάκης’ όλα μπορούν να γίνουν”

Την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη βοήθεια του κόσμου του εξέφρασε ο πρώην επιθετικός των Πειραιωτών, Ματ Ντάρμπισιρ.

Ντάρμπισιρ: “Στο ‘Καραϊσκάκης’ όλα μπορούν να γίνουν”

Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει αποτέλεσμα που θα του δώσει ελπίδες ενόψει της ρεβάνς κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο Ματ Ντάρμπισιρ, ο οποίος μιλώντας σε εφημερίδα επεσήμανε πως ο κόσμος των ερυθρολεύκων μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Ντάρμπισιρ στον “Πρωταθλητή”: “Όχι, δεν τελειώνει σίγουρα εδώ ο δρόμος του Ολυμπιακού. Φυσικά και υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης. Η Μάντσεστερ δεν περνάει και την καλύτερη σεζόν. Δεν είναι καθόλου καλά. Έχουν προβάλλει αντίσταση απέναντί της, και την έχουν κερδίσει, πολλές ομάδες. Στο φετινό Champions League εξάλλου ο Ολυμπιακός έδειξε τι μπορεί να κάνει. Θα στείλω, πνευματικά, τη θετική μου ενέργεια για το ματς της Τρίτης. Στο Καραϊσκάκη όλα μπορούν να γίνουν. Θα προσπαθήσω να είμαι στο “Ολντ Τράφορντ” για να δω τη ρεβάνς.

Υπάρχει μεγάλη κουβέντα στην Αγγλία για τη Γιουνάιτεντ όπως είναι φυσικό κι αυτό έχει γεμίσει πίεση προπονητή και παίκτες. Το Champions League μοιάζει να είναι ο μοναδικός σοβαρός τους στόχος στη σεζόν. Είναι σίγουρο πως θα τα δώσουν όλα. Χρειάζονται σεβασμό, αλλά όχι φόβο από πλευράς Ολυμπιακού. Με τον κόσμο του ο Ολυμπιακός μπορεί να τους κάνει να έχουν ένα δύσκολο ματς και να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα δίνει ελπίδες εν όψει ρεβάνς”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK