Ντε Χέα: Μετά το "Χ" της Ρεάλ, τον αφήνει στο περίμενε και άλλο κορυφαίο κλαμπ

Σε επαφή με τον Νταβίντ Ντε Χέα φέρεται πως έχει έρθει η Μπάγερν Μονάχου με τον Τόμας Τούχελ πάντως να έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση του Ορτέγκα από την Μάντσεστερ Σίτι.

Manchester United's goalkeeper David de Gea celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 30, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Νταβίντ Ντε Χέα SUNDAY, OCT. 30, 2022. (AP PHOTO/JON SUPER)

Ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι ο Νταβίντ Ντε Χέα μετά από την αποχώρησή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας ως βασικό του στόχο την παραμονή του στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Τιμπό Κουρτουά έφερε στο προσκήνιο το όνομα του Νταβίντ Ντε Χέα, με τον Κάρλο Αντσελότι όμως να επιλέγει τελικά την περίπτωση του Κέπα, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι, χωρίς να υπάρχει κάποια οψιόν αγοράς του.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο έμπειρος Ισπανός γκολκίπερ έχει έρθει σε επαφή με την Μπάγερν Μονάχου, με τον Τόμας Τούχελ όμως να έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή ως πρώτο στόχο την απόκτηση του Ορτέγκα από την Μάντσεστερ Σίτι.

Θυμίζουμε πως το όνομα του Ντε Χέα είχε ακουστεί και για συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια οριστική συμφωνία.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ζιγιές: Ακραίο! Κλείνει στην ομάδα των αστέρων και ο Μαροκινός

Μάντσεστερ Σίτι: Κοντά στον CR7 στόπερ του Πεπ

Γιουνάιτεντ: Δεν την γλιτώνει ο Τεν Χαχ, τα "γύρισε" στο... και πέντε ο Μαγκουάιρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK