Ντε Λέρμα, Ματέις και επίσημα, παρελθόν ο Κατερίνης

Στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης των ντε Λέρμα και Ματέις με δανεισμό για το υπόλοιπο της χρονιάς, προχώρησε την Τρίτη ο Πανθρακικός. Αντιθέτως, παρελθόν αποτελεί από την ομάδα ο Γιώργος Κατερίνης ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ.

Ντε Λέρμα, Ματέις και επίσημα, παρελθόν ο Κατερίνης

"Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει ότι ο 21χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός Χουλιάν Λόπεθ ντε Λέρμα και ο 25χρονος Βέλγος επιθετικός Τιμ Ματέις εντάχθηκαν στο ρόστερ της ομάδας ως δανεικοί για έξι μήνες από την Εσπανιόλ και τη Ζούλτε Βάρεγκεμ αντίστοιχα. Επίσης, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Κατερίνη, τον οποίο ευχαριστεί και του εύχεται καλή επιτυχία για τη συνέχεια", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Στα της προπόνησης, η προετοιμασία για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη συνεχίστηκε την Τρίτη με μία προπόνηση που περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και τακτική. Μόνοι τους γυμνάστηκαν οι , Μπεβάκουα και στο δεύτερο μέρος της προπόνησης ο Ζαπρόπουλος. Απών ήταν εξάλλου ο Οκάν Γιλμάζ.

Όσον αφορά το προσεχές ματς της ομάδας με τον Εργοτέλη, ο Γιάννης Κανωτίδης που είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, δεν θα δώσει το «παρών», όπως και ο Ρομπίνιο που είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με τον Άρη.

*φώτο από το panthrakikos.com

News 24/7

24MEDIA NETWORK