Ντέκλαν Ράις: Έτοιμος να περάσει Γκρίλις - Μαγκουάιρ

Πώς σύντομα ο Ντέκλαν Ράις θα γίνει η κορυφαία πώληση Άγγλου ποδοσφαιριστή στην ιστορία, ξεπερνώντας τον Τζακ Γκρίλις, υποστήριξε ο προπονητής του, Ντέιβιντ Μόγες.

West Ham's Declan Rice is mobbed by teammates as he celebrates towards his teams fans after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Southampton and West Ham United and at St Mary's Stadium in Southampton, England, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Kin Cheung)
Ο Ντέκλαν Ράις έκανε κάτι που θα συζητηθεί (AP PHOTO/KIN CHEUNG)

Τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις με την φανέλα της Γούεστ Χαμ συνεχίζει ο Ντέκλαν Ράις με τους μνηστήρες ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου να αυξάνονται διαρκώς.

Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με την αγγλική ομάδα και κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι με πιθανότερο προορισμό την ομάδα της Άρσεναλ, η οποία ετοιμάζεται να κάνει μία πρόταση - μαμούθ για τα δεδομένα της.

Για τον ποδοσφαιριστή ρωτήθηκε ο προπονητής της ομάδας Ντέιβιντ Μόγες αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η πώληση του Ράις θα είναι μία από τις κορυφαίες.

"... Είμαι σίγουρος ότι ο Ντέκλαν Ράις θα γίνει η κορυφαία πώληση Άγγλου ποδοσφαιριστή όταν αποχωρήσει από τη Γούεστ Χαμ..."

Θυμίζουμε ότι η κορυφαία πώληση Άγγλου ποδοσφαιριστή είναι αυτή του Τζακ Γκρίλις από την Άστον Βίλα στη Μάντσεστερ Σίτι αντί 117.500.000 ευρώ ενώ ακολουθεί αυτή του Χάρι Μαγκουάιρ από τη Λέστερ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντί 87.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Τι ετοιμάζει ο Τεν Χαχ για τον Γκρίνγουντ μετά την αθώωση

Μπάγερν: Ο Νάγκελσμαν "πέταξε" σπόντα για Εμπαπέ ενόψει UCL

Νιούκαστλ: Με ποινή φυλάκισης κινδυνεύει ο δεύτερος γρηγορότερος ποδοσφαιριστής της PL

News 24/7

24MEDIA NETWORK