Ντελ Μπόσκε: "Μας αποδοκιμάζουν γιατί μας θεωρούν εχθρό"

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε δεν παραξενεύτηκε από την αφιλόξενη ατμόσφαιρα που συνάντησε η αποστολή της Ισπανίας φτάνοντας στη Βραζιλία.

Ντελ Μπόσκε: "Μας αποδοκιμάζουν γιατί μας θεωρούν εχθρό"

Ήδη από πέρυσι, στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, οι ντόπιοι είχαν... προβάρει τις αντιδράσεις τους, οι οποίες κορυφώθηκαν λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

" Είναι αλήθεια ότι στη διάρκεια του Συνομοσπονδιών μάς αποδοκίμαζαν σε όλα τα παιχνίδια. Είναι μια αντίδραση που δείχνει ότι μας βλέπουν ως πιθανό εχθρό τους. Νομίζω ότι μας σέβονται", δήλωσε ο Ισπανός εκλέκτορας, θέλοντας προφανώς να υποβαθμίσει το θέμα.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων μάλιστα, παραδέχθηκε ότι " δεν θα είναι λογικό να κατακτήσουμε για δεύτερη φορά το τρόπαιο, αλλά δεν είναι και απίθανο. Όνειρό μας είναι να κερδίσουμε, πιστεύουμε στη νίκη, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω μας".

Για να συμβεί αυτό ο Ντελ Μπόσκε ανέφερε ότι " δεν έχουμε μια μαγική φόρμουλα. Το ποδόσφαιρο παίζεται με διάφορους τρόπους, όχι μόνο μ' έναν. Δεν είμαστε Ταλιμπάν, η κατοχή της μπάλας χωρίς βάθος δεν έχει νόημα. Δουλεύουμε για να είμαστε συμπαγείς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK