Ντέλε Άλι: Ο προπονητής του πίστευε πως αγνοείται επειδή... βρέχει, τι έγινε τελικά

Τον Ντέλε Άλι ψάχνει ο προπονητής της Μπεσίκτας, Σενόλ Γκιουνές με την Telegraph να αποκαλύπτει πως ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο Λονδίνο για εξετάσεις μετά από ειδική άδεια.

Tottenham's Dele Alli looks out during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, Dec. 19, 2021. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Ντέλε Άλι AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Χαμός γίνεται το τελευταίο διάστημα στη Τουρκία με τον Ντέλε Άλι και τη σχέση του με την Μπεσίκτας, στην οποία αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Έβερτον.

Πρόσφατα ο ποδοσφαιριστής είχε έρθει σε έντονη αντιπαράθεση με τον προπονητή του Σενόλ Γκιουνές εξαιτίας της συμπεριφοράς του τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ακολούθησε ο παραγκωνισμός του από τα αγωνιστικά σχέδια του προπονητή του και πλέον υπάρχει και συνέχεια καθώς ο Ντέλε Άλι ήταν άφαντος με αποτέλεσμα ο προπονητής του να τον "αναζητήσει".

"...Δεν τον βρίσκουμε στο τηλέφωνο. Του επιτρέψαμε να λείψει για κάποιες μέρες από τις προπονήσεις αλλά είναι άφαντος. Βρέχει, υποθέτω δεν θα μπορούσε να έρθει. Ελπίζουμε να μην του έχει συμβεί κάτι σοβαρό..."

Τελικά το μυστήριο λύθηκε κάποιες ώρες αργότερα καθώς όπως υποστήριξε η Telegraph ο ποδοσφαιριστής έχει στα χέρια του μέιλ της Μπεσικτάς που του επέτρεψε να μεταβεί στο Λονδίνο προκειμένου να κάνει κάποιες εξετάσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Έκανε ιντριγκαδόρικη δήλωση για το επίπεδο του νέου του πρωταθλήματος

Η Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για παίκτη που δεν έπιασε στην Λίβερπουλ

Πώς ο μετρ των μεταγραφών Μόντσι έκανε "πατάτα" με τον Κβαρατσχέλια

News 24/7

24MEDIA NETWORK