Ντέρμπι δεκάδων εκατομμυρίων Μουρίνιο-Γκουαρδιόλα για άσο της Νάπολι!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ετοιμάζεται να κονταροχτυπηθεί με τον Πεπ Γκουαρδιόλα για να κάνει δικό του το ερχόμενο καλοκαίρι ένα από τα βασικά στελέχη της Νάπολι! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Manchester United manager Jose Mourinho gestures next to Manchester City coach Pep Guardiola, right, during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday April 7, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Manchester United manager Jose Mourinho gestures next to Manchester City coach Pep Guardiola, right, during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday April 7, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Πέρυσι εκείνος που χάρηκε ήταν ο Ζοζέ Μουρίνιο καθώς μπορεί να μην πήρε τον τίτλο της Premier League αλλά παρηγορήθηκε με το ... Europa League ενώ φέτος ο Πεπ Γκουαρδιολα πήρε το αίμα του πίσω οδηγώντας την Μάντσεστερ Σίτι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αρκετές αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Η σεζόν 2018-19 θα βρει τον Πορτογάλο και τον Καταλανό να κοντράρονται εκ νέου με έπαθλο την κορυφή στο Νησί, ωστόσο η διαμάχη τους αναμένεται να φουντώσει πριν καν αρχίσει η σεζόν αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Νησί κάποιος έχει μπει... ανάμεσά τους.

Napoli's Jorginho scores on a penalty kick, during a Serie A soccer match between Lazio and Napoli, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, Sept. 20, 2017. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Napoli's Jorginho scores on a penalty kick, during a Serie A soccer match between Lazio and Napoli, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, Sept. 20, 2017. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Το όνομά του Ζορζίνιο, με τον 26χρονο Βραζιλιάνο (και πολιτογραφημένο Ιταλό) μέσο να ανήκει εδώ και μία τετραετία στο δυναμικό της Νάπολι (μετράει 126 ματς στη Serie A) και αμφότερους να τον έχουν "σταμπάρει" για την ενίσχυση του ρόστερ τους.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο Νησί η τιμή εκκίνησης όσον αφορά στις προσφορές για τον παίκτη θα είναι οι 50.000.000 λίρες (σχεδόν 58.000.000 ευρώ), με τους "κόκκινους διαβόλους" να εμφανίζονται να έχουν προβάδισμα από τη στιγμή που έχουν στείλει εδώ και καιρό ανθρώπους για να παρακολουθούν τα ματς της Νάπολι.

Λέτε σε λίγους μήνες από τώρα ο Μουρίνιο να νικήσει για δεύτερη φορά στο μεταγραφικό πεδίο τον Γκουαρδιολα, μετά από την αρπαγή του Αλέξις Σάντσες από την Άρσεναλ που τον ήθελε διακαώς και η Σίτι;

News 24/7

24MEDIA NETWORK