ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντέρμπι με το “καλημέρα” στη Bundesliga

Το ντέρμπι της περσινής κορυφής μεταξύ Στουτγκάρδης και Σάλκε θα διεξαχθεί μόλις την 1η αγωνιστική της νέας σεζόν της Bundesliga, όπως ανέδειξε η κληρωτίδα για την περίοδο 2007-08.

Ντέρμπι με το “καλημέρα” στη Bundesliga

Το ντέρμπι της περσινής κορυφής μεταξύ
Στουτγκάρδης και
Σάλκε θα διεξαχθεί μόλις την
1η αγωνιστική της νέας σεζόν της Bundesliga, όπως ανέδειξε η κληρωτίδα για την περίοδο 2007-08.

Η πρωταθλήτρια ομάδα του Αρμιν Φε θα υποδεχθεί στις 10 Αυγούστου τη Σάλκε στο “Γκότλιμπ Ντάιμλερ”, ένα παιχνίδι που θα ανοίξει την “αυλαία” της νέας περιόδου.

Η πρώτη πρόκληση της ανανεωμένης Μπάγερν Μονάχου είναι απέναντι στη “νεοφώτιστη” Χάνσα Ρόστοκ στην “Αλιάντζ Αρένα”, ενώ η Βέρντερ Βρέμης αγωνίζεται στο Μπόχουμ με την τοπική ομάδα. Ο τοπικός… ήρωας, όμως, Φάνης Γκέκας, θα απουσιάζει, αφού πλέον ανήκει στη Λεβερκούζεν και θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα την Κότμπους των Αλωνεύτη και Μπασιλά.

Η Αρμίνια Μπίλεφελντ του Γιάννη Μασμανίδη και πλέον του Λεωνίδα Καμπάνταη αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Βόλφσμπουργκ, ενώ η Αϊντραχτ Φρανκφούρτη των Σωτήρη Κυργιάκου και Γιάννη Αμανατίδη αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Χέρτα Βερολίνου.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Στουτγκάρδη-Σάλκε
Μπόχουμ-Βέρντερ Βρέμης
Λεβερκούζεν-Κότμπους
Νυρεμβέργη-Καρλσρούη
Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Χέρτα Βερολίνου
Ντόρτμουντ-Ντούισμπουργκ
Ανόβερο-Αμβούργο
Βόλφσμπουργκ-Αρμίνια Μπίλεφελντ
Μπάγερν Μονάχου-Χάνσα Ρόστοκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK