Ντέρμπι μετά από 20 χρόνια με... τρομοκρατία και πέτρες!

Ρετζιάνα και Πάρμα αντάμωσαν μετά από 20 χρόνια όμως το ντέρμπι ξεκίνησε πολύ πριν την πρώτη σέντρα: με επίθεση με πέτρες κατά του πούλμαν των "παρμέντσι" (VIDEOS)!

Ντέρμπι μετά από 20 χρόνια με... τρομοκρατία και πέτρες!

Ντέρμπι που θα το ζήλευε και η... Serie A! Ρετζιάνα και Πάρμα κοντραρίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας για την 19η αγωνιστική της Lega Pro (τρίτη κατηγορία της Ιταλίας), σε ένα ματς που συγκέντρωσε πάνω από 20.000 οπαδούς στο "Mapei Stadium" μεταξύ των οποίων και τιφόζι των φιλοξενουμένων. Μία προσέλευση που είχε να κάνει με το γεγονός πως πρόκειται για το μεγάλο ντέρμπι της Αιμιλίας, με τις δύο ομάδες να έρχονται μάλιστα αντιμέτωπες σε αγώνα πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά από 20 ολόκληρα χρόνια.

Ντέρμπι μετά από 20 χρόνια με... τρομοκρατία και πέτρες!

Δυστυχώς το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις καθώς λίγη ώρα πριν την έναρξή του το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Πάρμα δέχτηκε επίθεση με πέτρες από οπαδούς των γηπεδούχων. Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, τρεις πέτρες βρήκαν το στόχο που ήταν το πούλμαν και είχαν ως αποτέλεσμα να διαλυθεί η τζαμαρία στο μπροστινό μέρος, δημιουργώντας πανικό στα μέλη της ομάδας.

Ντέρμπι μετά από 20 χρόνια με... τρομοκρατία και πέτρες!

Οι παίκτες των "ντουκάλι" φρόντισαν πάντως να δώσουν "απαντήσεις" εντός γηπέδου σε όσους θέλησαν να τους τρομοκρατήσουν, καθώς πήραν το ντέρμπι με 2-0 με τα γκολ των Τζορτζίνιο (23') και Μπαράγ (29') και ανέβηκαν στην 5η θέση του πίνακα, τρεις λιγότερους από την αντίπαλό τους και έξι από την πρωτοπόρο της κατηγορίας Βενέτσια.

ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ:

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ 2-0:

News 24/7

24MEDIA NETWORK