Ντέρμπι Μίλαν-Λάτσιο απόψε στη Serie A

Περισσότερες από 300 επιλογές από το Pamestoixima.gr και 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

AC Milan's Ante Rebic controls the ball during a Serie A soccer match between AC Milan and Parma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Dec. 13, 2020. (AP Photo/Luca Bruno)

Η Μίλαν οδηγεί την κούρσα στη Serie A και φιλοδοξεί να διακόψει το σερί της Γιουβέντους, η οποία έχει πάρει τον τίτλο τα 9 τελευταία χρόνια. Παραμένει αήττητη, μετά από 13 αγωνιστικές, με 9 νίκες και 4 ισοπαλίες. Για να διατηρηθεί στην κορυφή πρέπει απόψε (21:45) να κερδίσει στο Μιλάνο τη Λάτσιο.

Το μεγάλο ντέρμπι της Serie A Μίλαν-Λάτσιο προσφέρεται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Η Λάτσιο έχει 10 βαθμούς λιγότερους από τη Μίλαν και προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος για να πλησιάσει το γκρουπ των πρωτοπόρων. Θα πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο Μιλάνο, μετά τη νίκη με 2-0 στο ντέρμπι με τη Νάπολι

Οι παίκτες του Pamestoixima.gr έχουν περισσότερες από 300 στοιχηματικές επιλογές για να ποντάρουν στο ντέρμπι Μίλαν-Λάτσιο.

Τέσσερις τριάδες με ενισχυμένες αποδόσεις

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και σκορ πολλαπλών επιλογών για τους αγώνες Μίλαν-Λάτσιο, Έβερτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς και 4 τριάδες με ενισχυμένες αποδόσεις.

Δείτε τις σημερινές προσφορές:

  • Βίλεμ-Άγιαξ: Περισσότερα γκολ στο 1ο ημίχρονο, Ρόμα-Κάλιαρι: Τελευταίο κόρνερ η Ρόμα, Μπέτις-Κάντιθ: Νο Goal.
  • Λυών-Ναντ: Αποτέλεσμα 1ου ημιχρόνου ισοπαλία, Νάπολι-Τορίνο: Αποτέλεσμα 2ου ημιχρόνου ισοπαλία, Ρεάλ Μαδρίτης-Γρανάδα: Over 4,5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο.
  • Μίλαν-Λάτσιο: Ημίχρονο άσος/Τελικό άσος, Έβερτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Over 10,5 κόρνερ, Παρί Σεν Ζερμέν-Στρασβούργο: 4-6 γκολ.
  • Στόουκ-Τότεναμ: Πρώτη ομάδα που θα σκοράρει η Τότεναμ, Νις-Λοριάν: Goal, Βερόνα-Ίντερ: Η Ίντερ να σκοράρει 2 γκολ.
  • Έβερτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 2-2, 1-3.
  • Μίλαν-Λάτσιο: Σκορ πολλαπλών επιλογών 2-0, 1-1, 1-2.

News 24/7

24MEDIA NETWORK