Ντιέ: "Ο πατέρας μου πέθανε το 2004"

Στον ενθουσιασμό της στιγμής και στα πατριωτικά του αισθήματα οφειλόταν το κλάμα του Σερεΐ Ντιέ στην αναμέτρηση με την Κολομβία και όχι στον θάνατο του πατέρα του, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με μήνυμά του στο instagram. Δείτε το αναλυτικά.

Ντιέ: "Ο πατέρας μου πέθανε το 2004"

Σε κλάματα ξέσπασε ο Σερεΐ Ντιέ κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου της Ακτής Ελεφαντοστού πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με την Κολομβία. Τα δάκρυά του ωστόσο δεν οφείλονταν στον θάνατο του πατέρα του όπως φημολογήθηκε αλλά στα πατριωτικά του αισθήματα και στον ενθουσιασμό της στιγμής, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος με μήνυμά του στον λογαριασμό του στο instagram.

Το μήνυμα του Ντιέ στο instagram: "Ήθελα απλώς να πως ότι είναι λάθος όλα αυτά που λένε ότι συγκινήθηκα εξαιτίας του πατέρα μου, που πέθανε το 2004. Ήταν ο ενθουσιασμός της στιγμής και του γεγονότος πως υπηρετώ την πατρίδα μου, την Ακτή Ελεφαντοστού. Ποτέ δεν πίστευα ότι μια μέρα θα έφτανα σε αυτό το επίπεδο".

Στη συνέχεια ο 29χρονος απολογήθηκε για το λάθος του που είχε ως αποτέλεσμα το 2ο γκολ της Κολομβίας. "Συγγνώμη για το λάθος μου, απολογούμαι που σας απογοήτευσα. Θα επιστρέψω στην κορυφή. Ο θεός να σας έχει καλά".

Θυμηθείτε το κλάμα του Ντιέ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK