Ντιέγκο Κόστα: "Εγώ αποφάσισα, αυτοί ας κάνουν ο,τι θέλουν"

Από τους λίγους παίκτες της εθνικής Ισπανίας που μίλησαν την Παρασκευή μετά το ναυάγιο απέναντι στην Ολλανδία, ήταν ο Ντιέγκο Κόστα. Ο στράικερ της "Φούρια Ρόχα" μίλησε τόσο για το παιχνίδι, όσο και για τα σφυρίγματα των Βραζιλιάνων εναντίον του.

Ντιέγκο Κόστα: "Εγώ αποφάσισα, αυτοί ας κάνουν ο,τι θέλουν"

Αδιάφορα περνάνε στον Ντιέγκο Κόστα τα σφυρίγματα των συμπατριωτών του, εναντίον του, λόγω της επιλογής του να αγωνίζεται με την εθνική Ισπανίας και αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του: "Έχω αποφασίσει για ποιον θα αγωνίζομαι, αυτοί έχουν το δικαίωμα να κάνουν ο,τι θέλουν"

Ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι της Ισπανίας με την Ολλανδία όμως δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν. Στις υπόλοιπες δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, τόνισε ότι συνεχίζει να πιστεύει στην ομάδα,προέτρεψε τους πάντες να μην τα παρατήσουν ενώ αρνήθηκε να υποτιμήσει τις άλλες ομάδες και να θεωρεί σίγουρη την πρόκριση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ξέρουμε ότι κάναμε ένα κακό ματς αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Η ομάδα έχει δυνατότητες και το δείξαμε και στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα (σ.σ. με την Ολλανδία).

Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, μην ξεγράφετε την Αυστραλία, θέλει τον σεβασμό μας. Είδατε τι πάθαμε σήμερα, το περίμενε κανείς;"

Διαβάστε ακόμη

Ισπανία - Ολλανδία 1-5

News 24/7

24MEDIA NETWORK