Ντιγκινί: Απόφαση για χειρουργείο μετά από... ξεψάχνισμα!

Για να παρθεί, τελικά, η απόφαση να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση (λαπαροσκοπικά) ο Νικολα Ντιγκινί χρειάστηκε να πάρει τουλάχιστον τέσσερις ιατρικές γνώμες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ντιγκινί: Απόφαση για χειρουργείο μετά από... ξεψάχνισμα!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το ιατρικό τιμ του Ατρομήτου, δείχνοντας απόλυτη κατανόηση στην αγωνία του παίκτη, να μάθει ακριβώς τι έχει του χορήγησε αρχικά ειδική άδεια ώστε να μεταβεί στον προσωπικό του γιατρό στη Γαλλία. Ο Γάλλος επιστήμονας όμως δεν τον έκανε σοφότερο αφού δεν του έδωσε μία ξεκάθαρη διάγνωση.

Οι γιατροί των Περιστεριωτών συνέχισαν να στηρίζουν απολύτως τον παίκτη και να του παράσχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τόσο εντός όσο και εκτός προπονήσεων. Ο Ντιγκινί όμως ήθελε και πάλι να συμβουλευτεί άλλη γνώμη.

Ζητήθηκε έτσι η γνώμη Αγγλου ειδικού του οποίου όμως η προσέγγιση δεν διέφερε από αυτή των Ελλήνων συναδέλφων του. Στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξε και γιατρός από τη Θεσσαλονίκη που εξέτασε τον παίκτη μετά από πρωτοβουλία του Ατρομήτου.

Η απόφαση, άρα, για την επέμβαση πάρθηκε μετά από πολλή σκέψη και αφού εκτιμήθηκαν όλες οι παράμετροι. Ο Ντιγκινί θα είναι έτοιμος για αγώνες, θεωρητικά πάντα, πέντε εβδομάδες μετά το χειρουργείο ενώ στις τρεις εβδομάδες αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK