Ντίλαρε 11 "μύρια" με Άγιαξ και έρχεται για Ολυμπιακό

Βρετανικά, σέρβικα, τουρκικά και γαλλικά μίντια μετέδωσαν πως οι "ερυθρόλευκοι" επανήλθαν φουριόζοι στην υπόθεση του Λαζάρ Μάρκοβιτς και ετοιμάζονται να τον φέρουν στο μεγάλο λιμάνι, χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστοί οι όροι της συμφωνίας -αν υπάρχει αυτή- με τη Λίβερπουλ.

Ντίλαρε 11 "μύρια" με Άγιαξ και έρχεται για Ολυμπιακό

Ενας μάνατζερ που παλαιότερα ακούστηκε πως θα κάνει δουλειά με τον Ολυμπιακό βρίσκεται πίσω από τον Λαζάρ Μάρκοβιτς.

Πρόκειται για τον Σερβοελβετό, Μίλος Μαλένοβιτς ο οποίος εκπροσωπεί μεταξύ άλλων τον Μάριο Γκαβράνοβιτς, τον Ελβετό με κροατικές ρίζες που πέρυσι τον Δεκέμβριο είχε ακουστεί για τους "ερυθρόλευκους", αλλά κατέληξε στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ...

Σε τέσσερις διαφορετικές χώρες, λοιπόν, διαβάζουμε πως ο Μαλένοβιτς θα κάνει τελικά deal με τον Ολυμπιακό, αφού έχουν συμφωνηθεί τα πάντα για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή από το λιμάνι του Λίβερπουλ στο λιμάνι του Πειραιά.

Σε Αγγλία, Γαλλία, Σερβία και Τουρκία δεν έχει γραφτεί πώς θα γίνει -αν γίνει η μεταγραφή- ωστόσο το επικρατέστερο σενάριο είναι ο δανεισμός για μία ακόμη σεζόν του Σέρβου (έχει πάει Φενέρ, Χαλ, Σπόρτινγκ, Άντερλεχτ ενώ έχει παίξει και σε Παρτιζάν, Μπενφίκα), αφού ο Γιούργκεν Κλοπ δείχνει εκ νέου ότι δεν θα τον εμπιστευτεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μάνατζερ του 24χρονου βρίσκεται στα... up το τελευταίο διάστημα, καθώς "έκλεισε" πρόσφατα την μεταγραφή του Σέρβου διεθνούς, Ντούσαν Τάντιτς από την Σάουθαμπτον στον Άγιαξ έναντι 12.000.000 ευρώ!

Παλαιότερα, υπενθυμίζουμε πως η Λίβερπουλ είχε πληρώσει την Μπενφίκα 25.000.000 ευρώ για χάρη του 24χρονου winger, ενώ τώρα ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στις ΗΠΑ με τους "Κόκκινους" και προπονείται κανονικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK