Ντιμπάλα: Οι δύο ρήτρες αποχώρησης "δώρο" και το χαρτί της Ρόμα

Την επιθυμία του να παραμείνει στη Ρόμα εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Πάολο Ντιμπάλα με τους όρους του συμβολαίου του πάντως να αφήνουν ορθάνοιχτο το παράθυρο αποχώρησης.

Roma's Paulo Dybala during a friendly soccer match against Shakhtar Donetsk at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Aug. 7, 2022. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Ο Πάολο Ντιμπάλα AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις ολοκλήρωσε η Ρόμα εξασφαλίζοντας μία θέση στο Europa League της επόμενης περιόδου μέσω της Serie A με την κατάληψη της 6ης θέσης.

Πλέον, η ιταλική ομάδα καλείται να διαχειριστεί το μέλλον κάποιων εκ των μεγάλων αστέρων της ομάδας με την περίπτωση του Πάολο Ντιμπάλα να ξεχωρίζει.

Ο Αργεντίνος επιθετικός βρήκε και πάλι τον εαυτό του υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο και όπως ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του είναι χαρούμενος στη Ρώμη και δεν σκέφτεται κάποια αλλαγή στην καριέρα του στο άμεσο μέλλον.

Πάντως, ο Ντιμπάλα μόνο σίγουρος δεν είναι στη Ρόμα, με τις χαμηλές ρήτρες πώλησης του να θέτουν υπό αμφισβήτηση το μέλλον του στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, στο συμβόλαιο του Ντιμπάλα υπάρχει ρήτρα πώλησης του σε άλλη ιταλική ομάδα ύψους 20.000.000, η οποία όμως μπορεί να σβηστεί σε περίπτωση αναπροσαρμογής των προσωπικών αποδοχών του παίκτη από τα 3.8 στα 6.000.000 ευρώ ετησίως.

Στη συμφωνία όμως υπάρχει και ρήτρα αποχώρησης του για ομάδες εκτός Ιταλίας της τάξεως των 12.000.000 ευρώ, ποσό προσιτό για αρκετά κλαμπ που ουσιαστικά "δένει" τα χέρια της Ρόμα και δίνει στον Αργεντίνο τη δυνατότητα να αποφασίσει.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Ο Κελαϊφί "κλέβει" τον πρώτο στόχο του Ποτσετίνο

Αζάρ: Έφυγε από την Ρεάλ και βρέθηκε άμεσα ενδιαφερόμενος

Ρεάλ: Επίσημο! Τέλος ο Καρίμ Μπενζεμά

News 24/7

24MEDIA NETWORK