Ντομενέκ: "Η Εθνική Γαλλίας φταίει για την κρίση στην Ουκρανία"

Ο μεγάλος απών από το Μουντιάλ της Βραζιλίας, δεν είναι ούτε ο Φαλκάο, ούτε ο Ριμπερί, ούτε κανείς από τους παίκτες που έχασαν τη διοργάνωση λόγω τραυματισμού. Ο μεγάλoς απών είναι στην πραγματικότητα ο καταπληκτικός κύριος Ρεϊμόν Ντομενέκ.

Ντομενέκ: "Η Εθνική Γαλλίας φταίει για την κρίση στην Ουκρανία"

Ο άνθρωπος που για λόγους τόσο ακατανόητους στον υπόλοιπο κόσμο, όσο και η γαλλική υπεροψία, έμεινε στον πάγκο της Εθνικής Γαλλίας από το 2004 (ανέλαβε αμέσως μετά τον αποκλεισμό των "τρικολόρ" από την Εθνική μας στο Euro) μέχρι το φιάσκο του 2010, αποτελεί με όρους καθαρής κωμωδίας, σκέτο χρυσάφι!

Και το απέδειξε με την πρόσφατη συνέντευξη του στο γαλλικό GQ, όπου ισχυρίστηκε ότι για την κρίση στην Ουκρανία έχει μεγάλη ευθύνη και η Εθνική Γαλλίας: "Στα μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ, οι Ουκρανοί μας είχαν νικήσει 2-0 στο πρώτο παιχνίδι και θεωρούσαν σχεδόν βέβαιη την παρουσία τους στην Βραζιλία. Αλλά στη ρεβάνς κερδίσαμε με 3-0 και προκριθήκαμε εμείς. Αυτό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στη χώρα. Αν είχαν περάσει στο Μουντιάλ θα ασχολούνταν με αυτό για μήνες και ίσως να μη συνέβαινε τίποτα από όσα τραγικά έγιναν στη χώρα τους στη συνέχεια. Θα έλεγαν 'πάμε Παγκόσμιο Κύπελλο, μπορούμε να κερδίσουμε τους Ρώσους στο χορτάρι' Μου προκαλεί μεγάλη θλίψη να βλέπω τι κακό κάναμε στην Ουκρανία!".

Σα να λέμε δηλαδή, οι Ουκρανοί βρέθηκαν (και βρίσκονται ακόμα) στα πρόθυρα πολέμου, επειδή δεν είχαν τίποτα καλύτερο να κάνουν! Και επειδή το θέμα δε σηκώνει πλάκα, προφανώς ο Ντομενέκ μιλούσε απολύτως σοβαρά. Πλάκα μας έκαναν οι Γάλλοι που τον κράτησαν στον πάγκο τους έξι χρόνια. Φταίει μάλλον ο Ζιντάν που τους πήγε τελικό το 2006 και τους έκανε να πιστέψουν ότι ο λατρεμένος Ντομενέκ είναι κανονικός προπονητής...

News 24/7

24MEDIA NETWORK