Ντομίνγκες: "Άλλο παιχνίδι με Μπάγερν"

Ο Ντομίνγκες ήταν ο MVP της αναμέτρησης κόντρα στον Πλατανιά. Διαβάστε τι δήλωσε ο Αργεντίνος μετά το παιχνίδι αλλά και για το ματς της Τετάρτης (16/9, 21:45) κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Ντομίνγκες: "Άλλο παιχνίδι με Μπάγερν"

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Αργεντίνος μετά το παιχνίδι στην κάμερα της NOVA:

"Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα, είμαι πολύ χαρούμενος όποτε βοηθάω. Είχα έναν τραυματισμό και δυσκολεύτηκα λίγο στην αρχή της χρονιάς, τώρα είναι όλα καλύτερα και έχω επιστρέψει. Είναι πάντα δύσκολα απέναντι σε τέτοιες ομάδες, σε κλειστούς χώρους είναι δύσκολα να κάνεις ευκαιρίες και πάντα πρέπει να προσπαθείς να τους αντιμετωπίζεις.

Η απόκρουση του Ρομπέρτο ήταν σημαντική γιατί το παιχνίδι μπορεί να εξελισσόταν διαφορετικά. Θα είχαμε κουραστεί περισσότερο για να ανοίξουμε το σκορ. Είναι τελείως διαφορετικό το ματς τη Τετάρτης, πολύ πιο δύσκολο, πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, είναι πολύ υψηλού επιπέδου.

Ο στόχος είναι να γινόμαστε καλύτεροι, θέλουμε ακόμα περισσότερη βελτίωση, δεν σταματάμε. Η ομάδα πάντα εξελίσσεται και χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστούν και οι καινούριοι παίκτες. Πάντα είμαστε ενωμένοι και έχουμε καλό σύνολο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK