Ντόρτμουντ: Αγγλικές "σειρήνες" για το Σαχίν

"Μήλον της έριδος" αποτελεί ο 17χρονος αστέρας της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Νουρί Σαχίν, για την πλειοψηφία των ισχυρότερων συλλόγων της Ευρώπης.

Ντόρτμουντ: Αγγλικές "σειρήνες" για το Σαχίν

" Μήλον της έριδος " αποτελεί ο 17χρονος αστέρας της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Νουρί Σαχίν , για την πλειοψηφία των ισχυρότερων συλλόγων της Ευρώπης. Ο νεαρός Τούρκος έθελξε δια της αποδόσεως του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτω των 17, ενώ επίσης διαπρέπει με τη φανέλα των "κιτρινόμαυρων".

Η Άρσεναλ ήταν η πρώτη ομάδα που ενδιαφέρθηκε επίσημα για το Σαχίν, η προσφορά της όμως απορρίφθηκε από τους ιθύνοντες της Ντόρτμουντ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι παρακολουθούν τις εξελίξεις και διενεργούν διερευνητικές κρούσεις, αν και αναφέρθηκε η απόρριψη της πρότασης που θεωρείται ότι κατέθεσε η Τσέλσι.

Στο Γερμανικό Τύπο κυριαρχεί ο ισχυρισμός ότι ο αθλητικός διευθυντής της Τσέλσι, Φρανκ Άρνεσεν, παρακολούθησε το Σαχίν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Περού και προέτρεψε τους ιθύνοντες του συλλόγου να κινηθούν για την απόκτηση του.

Παρά την οργιάζουσα φημολογία, ο εμπορικός διευθυντής του συλλόγου του Ρουρ, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, διευκρίνισε: " Ως τώρα δεν έχουμε δεχθεί προσφορά ", τονίζοντας για το νέο "κεφάλαιο" της Ντόρτμουντ: " Είναι το μέλλον μας και σύντομα θα προκαλέσει πανικό στη Μπουντεσλίγκα. Πραγματικά, δεν επιθυμούμε να τον πουλήσουμε ".

Εν τούτοις, η οικονομική "δύσπνοια" που κατατρύχει την ομάδα της Βεστφαλίας, υπαγορεύει την πώληση του Σαχίν, σε εύθετο χρόνο, παρά τη δέσμευση του με συμβόλαιο ως το 2009.

News 24/7

24MEDIA NETWORK