Ντοσένα για τη σύλληψη: "Ξέχασα να πληρώσω ένα... βάζο με μέλι"

O Αντρέα Ντοσένα πέρασε στην αντεπίθεση για το θέμα της σύλληψής του, τονίζοντας πως θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων τον κατηγορούν ως κλέφτη, ενώ αποκάλυψε πως ο λόγος που τέθηκε υπό κράτηση ήταν ένα... βάζο με μέλι.

Ντοσένα για τη σύλληψη: "Ξέχασα να πληρώσω ένα... βάζο με μέλι"

Ο Αντρέα Ντοσένα συνελήφθη από τις αρχές το απόγευμα της Μ. Τρίτης (7/4) στο κέντρο του Λονδίνου μαζί με την σύντροφό του, καθώς θεωρήθηκαν ύποπτοι για κλοπή αντικειμένων από το περίφημο Harrods.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας: "Η αστυνομία συνέλαβε τον 33χρονο άνδρα μαζί με μια 31χρονη γυναίκα στις 7 Απριλίου καθώς θεωρούνται ύποπτοι για κλοπή αντικειμένων από το Harrods. Μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και εκεί πλήρωσαν εγγύηση και αφέθηκαν ελεύθεροι. Η υπόθεση βρίσκεται υπό έρευνα".

Ο Ιταλός αμυντικός, ύστερα από όσα του καταλογίστηκαν, πέρασε στην αντεπίθεση, τονίζοντας πως θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων τον κατηγορούν ως κλέφτη, ενώ έδωσε τη δική του διάσταση στο θέμα. Παραδέχθηκε το συμβάν, όπως ήταν εκνευρισμένος με τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν τα ΜΜΕ. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο λόγος που τέθηκε υπό κράτηση ήταν ένα... βάζο με μέλι.

"Ήμουν στα Harrods με τη σύζυγό μου και τον γιο μου για μερικά ψώνια, όμως ξέχασα να πληρώσω ένα βάζο με μέλι και μερικές φέτες κρέας. Κατά την έξοδό μου από το εμπορικό κέντρο με σταμάτησαν οι σεκιούριτι και κάλεσαν την αστυνομία για τυπικούς λόγους. Μου ζήτησαν να πάμε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, ενώ λίγες ώρες αργότερα με άφησαν ελεύθερο".

Διαβάστε ακόμα:

Πρώην παίκτης της Λίβερπουλ ύποπτος για κλοπή από το Harrods

News 24/7

24MEDIA NETWORK