Ντόβας: "Το πιστεύαμε"

Ο αμυντικός του Εθνικού, Γιώργος Ντόβας, μίλησε στο Sportime Radio για την πρόκριση της ομάδας του στο Κύπελλο επί της Καλλιθέας.

Ντόβας: "Το πιστεύαμε"
Ο αμυντικός του Εθνικού, Γιώργος Ντόβας, μίλησε στο Sportime Radio για την πρόκριση της ομάδας του στο Κύπελλο επί της Καλλιθέας:

ΓΙΑ ΤΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να προκριθούμε. Ήταν βέβαια δύσκολο γιατί παίζαμε με ομάδα Α’ Εθνικής αλλά έχουμε καλή ομάδα και το πιστεύαμε. Στις συζητήσεις μεταξύ μας πριν από αγώνα δεν σκεφτόμαστε ότι θα χάσουμε αλλά λέγαμε να μπούμε και να παίξουμε καλά. Ο Νίκος Γκουλής από τότε που ήρθε στην ομάδα κατάφερε και μας έκανε μια οικογένεια. Έχουμε καλά αποδυτήρια, καλές σχέσεις μεταξύ μας και μαζί του. Φυσικά μεγάλο ρόλο παίζουν και οι γνώσεις του.

ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ:

Από μικρός που ήμουν στον Ολυμπιακό περίμενα να εξελιχθούν αλλιώς τα πράγματα. Δεν σου έρχονται όμως τα πράγματα όπως τα θέλεις και τώρα συνεχίζω. Αυτή τη στιγμή θέλω ν’ ανεβεί ο Εθνικός στη Β’ Εθνική. Το τι θα γίνει σε ένα - δύο χρόνια δεν το ξέρω. Σίγουρα θέλω να κάνω μια καλή καριέρα, να παίξω σε μεγάλη ομάδα. Σίγουρα υπάρχει πρόβλημα μεγάλο με τους νεαρούς παίκτες στον Ολυμπιακό. Έχουν περάσει πολλά ταλέντα, πολλοί καλοί παίκτες και δεν έχουν αξιοποιηθεί. Ο Ολυμπιακός σ’ αυτό τον τομέα είναι ότι χειρότερο. Αν ένα παιδί θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να τα καταφέρει. Ίσως να φταίει η φιλοσοφία της ομάδας, ίσως ο κόσμος να είναι πολύ απαιτητικός. Κάνει επαγγελματικά συμβόλαια στους παίκτες και μετά τους στέλνει να παίξουν σε μικρές ομάδες, δεν προπονούνται καν με την ομάδα. Βλέπω άλλους συλλόγους που χρησιμοποιούν τους νεαρούς παίκτες τους ακόμα και στο Champions League, όπως για παράδειγμα ο Παναθηναϊκός. Μου βγήκε σε καλό που έφυγα από τον Ολυμπιακό γιατί τώρα παίζω, αλλά δεν θα ήθελα να έχω φύγει έτσι, θα ήθελα να έχω παίξει στην ομάδα, να είχα πάρει τις ευκαιρίες μου. Στόχος επιστροφής μου στον Ολυμπιακό φυσικά και υπάρχει, ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στον Ολυμπιακό. Αν μου δοθεί στο μέλλον η ευκαιρία να πάω, θα το κάνω.

News 24/7

24MEDIA NETWORK