Ντουμπάι και Τουρκία για Παπαδόπουλο!

Ενδιαφέρον από Ντουμπάι και Τουρκία για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, με την ΑΕΚ να μην παίζει πλέον μόνη της για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Ντουμπάι και Τουρκία για Παπαδόπουλο!

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος εξασφάλισε την ελευθέρας του το βράδυ της Πέμπτης μετά από συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του Ατρομήτου και με τα δεδομένα σε ότι αφορούσε τη συνέχεια της καριέρας του μέχρι εκείνη τη στιγμή, να είναι υπέρ της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ εξακολουθεί να είναι το φαβορί για την απόκτηση του πρώην επιθετικού του Ατρομήτου, ωστόσο πλέον παίζει με… αντίπαλο: Ορισμένες ομάδες του εξωτερικού που ενδιαφέρονται και αυτές για την απόκτηση του Παπαδόπουλου.

Ομάδες από Τουρκία και Ντουμπάι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του "Παπ" με τον ίδιο να είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο της …ξενιτιάς, αρκεί να ικανοποιηθούν οι οικονομικές του απαιτήσεις. Ο Παπαδόπουλος έχει την πρόθεση να περιμένει μέχρι να αποκτήσει ξεκάθαρη εικόνα για το ενδιαφέρον των ομάδων του εξωτερικού.

Ωστόσο αυτή που δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει για αρκετό καιρό είναι η ΑΕΚ, η οποία αναμένεται να περιμένει τον ποδοσφαιριστή μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα καθώς θέλει να "τρέξει" τις διαδικασίες για τον αγωνιστικό σχεδιασμό, προκειμένου να καταρτιστεί το ρόστερ της νέας σεζόν αρκετά νωρίς.

Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι το συμβόλαιο που προσφέρονται στον Παπαδόπουλο (150.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο και 200.000 ευρώ τον δεύτερο) είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό και αισιοδοξούν πως θα εξασφαλίσουν τη θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή.

Σε κάθε περίπτωση η είδηση είναι πως η ΑΕΚ δεν παίζει μόνη της στη συγκεκριμένη ιστορία, καθώς άγνωστη παραμένει η πρόθεση για προσφορά μεγαλύτερου συμβολαίου από τις ομάδες του εξωτερικού που φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Παπαδόπουλο. Πάντως, εντός συνόρων, υπάρχει η εντύπωση πως δύσκολα θα προσφέρει ομάδα το συμβόλαιο που προσφέρει η ΑΕΚ στον "Παπ", γεγονός που καθιστά φαβορί την «Ένωση» σε περίπτωση που ο Παπαδόπουλος επιλέξει να μείνει στην Ελλάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK