Ντουρμάζ: "Προσπαθώ να βελτιώνομαι"

Ο Τζίμι Ντουρμάζ έπαιξε μετά από καιρό καλά και ήταν σαφώς χαρούμενος μετά το ματς με τον Παναιτωλικό.

Ντουρμάζ: "Προσπαθώ να βελτιώνομαι"

Αναλυτικά τόνισε: "Πήρα την μπάλα στο κέντρο και είδα ότι δεν είχα αντίπαλο, έτσι αποφάσισα να κινηθώ προς το τέρμα. Πέρασα τον πρώτο αμυντικό που βρήκα μπροστά μου, σήκωσα το κεφάλι μου και είδα ότι έχω την επιλογή του Μήτρογλου ή του Μανιάτη, προτίμησα την πάσα στον Μανιάτη, για να τον χρίσω σκόρερ και χαίρομαι που το πέτυχε.

Προσπαθούσα ολοένα να γίνομαι πιο καλά στην υγεία μου μετά τον τραυματισμό που είχα, να βελτιώνω και την φυσική μου κατάσταση. Τώρα που έχω την δυνατότητα και παίρνω συμμετοχές, θέλω να έχω ακόμα καλύτερη απόδοση έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Πιστεύω ότι το κλειδί της νίκης ήταν ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το αποδεικνύουμε κάθε φορά αυτό. Απόψε εμείς ήμασταν αυτοί που καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ, ο αντίπαλος μας δεν κατάφερε να σκοράρει και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να αφομοιώσουμε όταν υπάρχει μια αλλαγή προπονητή, γι’ αυτό δουλεύουμε ολοένα και περισσότερο στην προπόνηση με ολοένα περισσότερη ένταση, έτσι ώστε με τον λίγο χρόνο που έχουμε να αφομοιώσουμε τις ιδέες του. Δουλεύουμε για την άμυνα, δουλεύουμε για την επίθεση, δουλεύουμε στην τακτική και πιστεύω πως σε κάθε προπόνηση γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK