Ο 14χρονος Ντέιβιντ Ίσμον περνάει τους αντιπάλους του από πάνω

Ο Ντέιβιντ Ίσμον δεν είναι ο 14χρονος που έχεις συνηθίσει. Δεν θα θέλαμε να είμαστε στη θέση των 14χρονων αντιπάλων του.

Ο Ντέιβιντ Ίσμον με τη φανέλα του Άγιαξ κόντρα σε συνομήλικο αντίπαλο του από την Σπάρτα Ρότερνταμ
Ο Ντέιβιντ Ίσμον με τη φανέλα του Άγιαξ κόντρα σε συνομήλικο αντίπαλο του από την Σπάρτα Ρότερνταμ

Στο παρελθόν έχουμε επιχειρήσει να λύσουμε το αίνιγμα της ηλικίας των παικτών της εθνικής Νέων της Νιγηρίας και όχι, δεν ήταν καθόλου εύκολο και ναι, αποτύχαμε παταγωδώς (θέλεις να δοκιμάσεις;). Η ηλικία παικτών που προέρχονταν από αφρικανικές χώρες ήταν ανέκαθεν ένα στοιχείο που ήταν δύσκολο να ελεγχθεί εντός ομάδων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα οι παίκτες που μοιάζουν τουλάχιστον 35 ετών, να 'βαφτίζονται' 17χρονοι. Λογικά, αυτό δεν ισχύει με τον Ντέιβιντ Ίσμον, τον 14χρονο σέντερ μπακ που αγωνίζεται με την ομάδα Κ15 του Άγιαξ. Λογικά, o Ίσμον βρίσκεται σε πρόωρη ανάπτυξη.

Όμως, η παρακάτω φωτογραφία από την εμφάνιση του στον αγώνα μεταξύ Άγιαξ-Σπάρτα Ρότερνταμ, προκαλεί πολλά ερωτηματικά, αλλά και μας χαρίζει απλόχερα μια αλήθεια για το μέλλον του παίκτη. Δεν θα χρειαστεί να ντριμπλάρει αντιπάλους, τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια της θητείας του σε ομάδες εφήβων. Με ένα μικρό σάλτο, θα περνάει από πάνω τους.

Φυσικά, στην πορεία του Ίσμον είναι πιθανό να βρεθούν ανταγωνιστικές δυνάμεις, όπως ο ύψους 1,90μ. αμυντικός της ομάδας Παίδων της Παρί Σεν Ζερμέν, Μπιτσιαμπού ελ Σαντάιγ, ο νεαρός που δίνει νέο νόημα στον όρο 'πούλμαν' της άμυνας. Θα κληθεί να γονατίσει πολλές φορές ο Ελ Σαντάιγ. Για να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του.

Ο Τζον φαν'τ Σιπ και οι 4 'κομμένοι' διεθνείς βρίσκονται στο μικροσκόπιο του Pod-όσφαιρο, ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022



News 24/7

24MEDIA NETWORK