Ο 23χρονος πατριός του Νεϊμάρ τερματίζει την έννοια μιας τρελής, τρελής οικογένειας

Η μητέρα του Νεϊμάρ επιβεβαίωσε τη σχέση της με 23χρονο μοντέλο. Πού είχε ερωτικές σχέσεις με άντρες. Με τον πατέρα του Νεϊμάρ να χαίρεται για την εξέλιξη. Αυτό είναι πραγματικό σίριαλ...

Ο Νεϊμάρ, ο πατέρας του Νεϊμάρ σενιόρ κι η μητέρα του Ναντίνε στις κερκίδες του 'Παρκ ντε Πρενς' έπειτα από την παρουσίαση του Βραζιλιάνου από την Παρί Σεν Ζερμέν, στο περιθώριο του φιλικού αγώνα με την Αμιάν, Παρίσι, Σάββατο 5 Αυγούστου 2017
Ο Νεϊμάρ, ο πατέρας του Νεϊμάρ σενιόρ κι η μητέρα του Ναντίνε στις κερκίδες του 'Παρκ ντε Πρενς' έπειτα από την παρουσίαση του Βραζιλιάνου από την Παρί Σεν Ζερμέν, στο περιθώριο του φιλικού αγώνα με την Αμιάν, Παρίσι, Σάββατο 5 Αυγούστου 2017 AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Αν νομίζει κάποιος ότι τα έχει δει όλα από τον Νεϊμάρ, κάθε μέρα τον διαψεύδει. Σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο. Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, με ένα ποσό ρεκόρ 222.000.000 ευρώ που μάλλον δεν θα ξεπεραστεί ποτέ στο μέλλον, όπως μας δείχνει και το σκάσιμο της 'φούσκας' λόγω κορονοϊού, ζει μια ζωή βγαλμένη από τηλεοπτική σαπουνόπερα.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η τελευταία δεκαετία. Κορυφαίος παίκτης στη Βραζιλία από τα 17 του, μεταγραφή που όξυνε την κόντρα Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, (πρώτο) εξωπραγματικό ποσό που καλύφθηκε και αποκαλύφθηκε εν τέλει σε δικαστήριο, φυλάκιση του προέδρου των 'μπλαουγκράνα' (Σάντρο Ροσέλ) λόγω (και αυτής) της υπόθεσης, νέα δικαστήρια λόγω φοροδιαφυγής, αγωνιστικές επιτυχίες εντός κι εκτός Ισπανίας, ηγετική παρουσία στο 'δικό του' Παγκόσμιο Κύπελλο το 2014 αλλά κι ένας τραυματισμός που τον άφησε εκτός από το τρομακτικό 1-7 από τη Γερμανία, επεισοδιακή αποχώρηση για την Παρί, αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του αλλά απαντήσεις μέσω των αριθμών του, συνεχείς τραυματισμοί και ταυτόχρονη παρουσία σε πάρτι και καρναβάλια και ακατάσχετη φημολογία για επιστροφή στην Μπαρτσελόνα, παρά τον δημόσιο τσακωμό με τη νυν διοίκηση.

Ο σεναριογράφος της ζωής του αποφάσισε πως αυτά δεν είναι αρκετά για τον 28χρονο επιθετικό με τα 310 γκολ σε 490 αγώνες διασυλλογικής καριέρας και τα 61 σε 101 με την εθνική Βραζιλίας (μόλις ένα γκολ πίσω από τον Ρονάλντο και 16 από τον Πελέ). Φρόντισε να κάνει ακόμα πιο 'πιπεράτη' την καθημερινότητά του, να περιπλέξει περισσότερο τα νήματα. Ο λόγος αυτήν τη φορά δεν αφορά τις κακόβουλες φήμες που τον θέλουν να τρέφει αισθήματα για την αδερφή του, αλλά γι' αυτό που δημοσιοποιήθηκε το Σάββατο από τη μητέρα του.

Η 52χρονη Ναντίνε ντα Σίλβα Γκονσάλβες εδώ και λίγο καιρό έχει χωρίσει με τον πατέρα και ατζέντη του γιου της, τον Νεϊμάρ Σάντος σενιόρ. Οι δυο τους τα τελευταία χρόνια ήταν φανερό ότι δεν είχαν σχέσεις και μια τέτοια εξέλιξη έμοιαζε με φυσιολογική. Το ασυνήθιστο είναι αυτό που ακολουθεί και που ανέδειξαν αρχικά τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, μέχρι να γίνει viral. Η Ναντίνε φέρεται να έχει μια καινούργια σχέση, με τον 23χρονο Τιάγκο Ράμος, μοντέλο και gamer (και φίλαθλο της Ρεάλ). Το ασυνήθιστο δεν σταματάει εδώ. Ο κατά 3 δεκαετίες μικρότερός της Ράμος, σύμφωνα με τον... κοσμικολόγο του δικτύου UOL, Λέο Ντίας, είχε συνάψει στο παρελθόν σχέση με τον προσωπικό μάγειρα του Νεϊμάρ, Μάουρο, και πιο πρόσφατα με τον κωμικό και influencer Καρλίνιος Μαΐα!

Η Ναντίνε γνώρισε τον Ράμος λόγω της επαφής του με τον γιο της, μέσω του σεφ. Όταν το ζευγάρι χώρισε, ο σεφ του Νεϊμάρ διέγραψε όλες τις κοινές φωτογραφίες τους από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο οι δυο τους συνέχισαν να μένουν μαζί. Κατά συνέπεια, οι επαφές της Ναντίνε με τον Ράμος συνεχίστηκαν. Όταν, δε, ολοκληρώθηκε και το σύντομο ειδύλλιο του Ράμος με τον Μαΐα, γεννήθηκε ένα νέο φλερτ, που ουσιαστικά επισημοποίησε η Ναντίνε το Σάββατο από το instagram της.

Η Βραζιλιάνα πόσταρε μια φωτογραφία των δυο τους και ένα μήνυμα που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης: "Δεν υπάρχει τρόπος να εξηγήσεις το ανεξήγητο, αλλά να το ζεις". Ο Ράμος πόσταρε κι ο ίδιος τη συγκεκριμένη φωτογραφία αγκαλιά με την 52χρονη σύντροφό του, με μήνυμα μόνο μια λέξη: "Ανεξήγητο".

Και αν η απάντηση του Νεϊμάρ κάτω από αυτήν τη φωτογραφία της μητέρας του στο instagram της ήταν αναμενόμενη ("χαίρομαι για σένα μαμά. Σε αγαπάω"), έρχεται η αντίδραση του πατέρα του που τερματίζει όλες τις πίστες του ασυνήθιστου. Ο 55χρονος Νεϊμάρ απάντησε με emojis με τα οποία επικροτεί φανερά τη νέα σχέση της πρώην συζύγου του!

Ο 23χρονος πατριός του Νεϊμάρ τερματίζει την έννοια μιας τρελής, τρελής οικογένειας

News 24/7

24MEDIA NETWORK