Ο 37χρονος Οτσόα επέστρεψε στην Ευρώπη, σαρώνει και πάει για το μεγάλο κόλπο

ο Γκιγιέρμο Οτσόα πήγε στην Σαλερνιτάνα για ένα εξάμηνο και μ' αυτά που κάνει είναι έτοιμος για νέο συμβόλαιο με τους Ιταλούς.

Mexico goalkeeper Guillermo Ochoa is seen prior to a soccer match against Peru Saturday, Sept. 24, 2022, in Pasadena, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Ο Γκιγιέρμο Οτσόα AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Το φαινόμενο Οτσόα συνεχίζεται... Ο Μεξικανός πορτιέτε συμφώνησε με την Σαλερνιτάνα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, έχει παίξει πέντε ματς στην Serie A κι πέτυχε το απόλυτο. Οι Ιταλοί του δίνουν νέο συμβόλαιο -σύμφωνα με δημοσιεύματα- και ο 37χρονος αναμένεται να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Η συμφωνία των δύο πλευρών ήταν μέχρι το καλοκαίρι, ωστόσο οι καλές εμφανίσεις του Μεξικανού έκαναν την Σαλερνιτάνα έτοιμη να του προσφέρει νέο συμβόλαιο το οποίο έμπειρος τερματοφύλακας αναμένεται να αποδεχθεί. Η ιταλική ομάδα βρίσκεται στην 16η θέση του πρωταθλήματος με 21 βαθμούς.

Ο Οτσόα έφυγε από την Ευρώπη το '19, επέστρεψε το '23 μετά από το Μουντιάλ 2022 που επίσης έκανε καλά παιχνίδια, όπως συμβαίνει πάντα στα Παγκόσμια Κύπελλα που έχει αγωνιστεί.

Διαβάστε περισσότερα

Τουρκία: Γαλατασαράι, η μικρή Παρί της γειτονιάς μας

Ο Ροναλντίνιο επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα μέσω του γιο του

Το νέο παρακλάδι του UFC είναι "Πρωτάθλημα Σφαλιάρας"

News 24/7

24MEDIA NETWORK