Ο 8χρονος Βραζιλιάνος που μας κάνει να λατρεύουμε το ποδόσφαιρο ακόμα πιο πολύ!

Η οικογένειά του δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει τόσα αυτοκόλλητα για να συμπληρώσει την ποδοσφαιρική συλλογή του και έτσι ανέλαβε να ζωγραφίσει τους παίκτες που του έλειπαν. Η Panini έμαθε την ιστορία του 8χρονου Πέδρου και φρόντισε να του κάνει ένα ξεχωριστό δώρο δημιουργώντας μία ιστορία που συγκίνησε τον κόσμο (VIDEO).

Ο 8χρονος Βραζιλιάνος που μας κάνει να λατρεύουμε το ποδόσφαιρο ακόμα πιο πολύ!

Ο 8χρονος Πέδρο κάνει όνειρα και μάλιστα ποδοσφαιρικά όπως εκατομμύρια συμπατριώτες του. Ένα από αυτά ήταν να συμπληρώσει το άλμπουμ της Panini με όλους τους ποδοσφαιριστές των 32 ομάδων που παίρνουν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.

Αιτία, το οικονομικό... ταβάνι που έχει η οικογένειά του και δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει τη συλλογή του, με τον μικρό φαν της "Σελεσάο" να μην πτοείται όμως και να αφήνει τη φαντασία του να... τελειώσει τη δουλειά.

Έτσι ζωγράφισε 126 ομοιώματα ποδοσφαιριστών στο ίδιο ακριβώς μέγεθος με τα αυτοκόλλητα, με τη διάσημη ιταλική εταιρία να ενημερώνεται για την ιστορία και να αποφασίζει να τον "ανταμείψει".

Πώς; Προσφέροντάς του ένα συμπληρωμένο άλμπουμ του Μουντιάλ με όλους τους ποδοσφαιριστές, το οποίο θα έχει ένα έξτρα αυτοκόλλητο, με το δικό του πρόσωπο! Το μεγαλείο του ποδοσφαίρου...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ 8ΧΡΟΝΟΥ ΠΕΔΡΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ:

24MEDIA NETWORK