Ο "αγγλοφάγος" Μέσι φτάνει σε χατ-τρικ την Ρεάλ!

Τα χατ-τρικ στο Champions League είναι υπόθεση του Λιονέλ Μέσι. Διαβάστε για τα νέα ρεκόρ του Αργεντινού κόντρα στη Σίτι και την "απειλή" που αισθάνεται πλέον η... Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο "αγγλοφάγος" Μέσι φτάνει σε χατ-τρικ την Ρεάλ!

Ασταμάτητος και αμείλικτος! Ο Λιονέλ Μέσι δεν "σεβάστηκε" το βράδυ της Τετάρτης τον δάσκαλό του επί μία τετραετία στην Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρδιόλα, καθώς στο μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του Champions League πέτυχε τα τρία πρώτα γκολ της ομάδας του και την οδήγησε σε θρίαμβο με 4-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι.

Με αυτό το επιθετικό κρεσέντο, λίγες μάλιστα ημέρες μετά την επιστροφή του στα γήπεδα από τον τραυματισμό του, ο 29χρονος Αργεντινός σταρ μετράει 16 γκολ σε 15 αγώνες του κόντρα σε αγγλικούς συλλόγους, ενώ μπορεί να καμαρώνει και για τον αριθμό των χατ-τρικ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο "αγγλοφάγος" Μέσι φτάνει σε χατ-τρικ την Ρεάλ!

Πλέον, ο πεντάκις κάτοχος της Χρυσής Μπάλας έχει 7 στο Champions League (11 έχει όλη η Μπαρτσελόνα) και "απειλεί" να φτάσει την Ρεάλ Μαδρίτης, με την πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του Κυπέλλου Πρωταθλητριών με 11 κατακτήσεις να έχει να επιδείξει συνολικά 9 χατ-τρικ επί εποχής Champions League (τα 5 ο Κριστιάνο Ρονάλντο).

Είναι εντυπωσιακό επίσης πως ο Μέσι έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που κάνει χατ-τρικ σε δύο διαδοχικούς εντός έδρας αγώνες (είχε προηγηθεί το χατ-τρικ του στην πρεμιέρα, στο 7-0 επί της Σέλτικ) ενώ στην καριέρα του συνολικά έχει 37!

Ο "αγγλοφάγος" Μέσι φτάνει σε χατ-τρικ την Ρεάλ!

Τα ρεκόρ όμως δεν σταματούν εδώ για τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της "Μπάρσα" αφού έφτασε τα 50 γκολ σε εντός έδρας αγώνες της Μπαρτσελόνα στο Champions League και κατέλαβε τη σχετική κορυφή αφήνοντας δεύτερο τον Ραούλ (49).

Αν θέλουμε δε να δούμε όλο το... κάδρο, ο Μέσι έχει 89 γκολ σε 108 παιχνίδια του στο Champions League με μέσο όρο 0,8 ανά ματς ενώ το alter ego του στη διεκδίκηση των τίτλων της Χρυσής Μπάλας από το 2008 και μετά, Κριστιάνο Ρονάλντο, μετράει 95 γκολ σε 130 αγώνες Champions League και μέσο όρο 0,7 γκολ ανά ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Μέσι πλήγωσε τον Γκουαρδιόλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK