Κι όμως ο Άγιαξ κράτησε τον Παναθηναϊκό στο κόλπο

Μόνο καλό μαντάτο για τον Παναθηναϊκό, σ' ένα εφιαλτικό γι' αυτόν βράδυ, ήταν ο 3-2 του Άγιαξ επί της Θέλτα στο άλλο ματς του ομίλου του!

Κι όμως ο Άγιαξ κράτησε τον Παναθηναϊκό στο κόλπο

Ο Παναθηναϊκός είχε μια πολύ κακή βραδιά στη Λεωφόρο. Μια βραδιά που θα προσπαθήσει να ξεχάσει γρήγορα, μια και ηττήθηκε 3-0 από τη Σταντάρ Λιέγης και έμεινε μ' ένα βαθμό στον 7ο όμιλο του Europa League.

Ακόμη κι έτσι πάντως εξακολουθεί να διατηρεί λιγοστές ελπίδες πρόκρισης! Πώς; Διότι ο Άγιαξ νίκησε 3-2 τη Θέλτα στο Άμστερνταμ!

Θεωρητικά θα ήταν ένας θρίαμβος της ολλανδικής ομάδας, η οποία στο 41' προηγήθηκε με τον Ντόλμπεργκ και στο τρίλεπτο 68'-71' πέτυχε άλλα δύο γκολ. Ωστόσο οι Γαλιθιάνοι, με τους Γκουιντέτι και Άσπας να έρχονται από τον πάγκο, μείωσαν και διασκέδασαν λίγο τις εντυπώσεις.

Τι χρειάζεται τώρα το "τριφύλλι". Δύο νίκες για να φτάσει στους 7, ήττα της Στάνταρ από τον Άγιαξ και ισοπαλία στο Θέλτα-Σταντάρ! Ένα μικρό θαύμα δηλαδή...

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Άγιαξ: Ονανά, Φέλτμαν, Ραϊντεβαλντ, Σάντσες, Σίνγκραβεν, Τραορέ, Κλάσεν, Γιουνές, Σένε, Ζίγες (77' Γκούντελ), Ντόλμπεργκ (83' Κασιέρα)

Θέλτα: Μπλάνκο, Μάγιο, Φοντάς, Ντίας, Ραντόχα, Μπονγκόντα, Λέμος (54' Βας), Γκόμεθ, Πλάνας, Σένιε (72' Άσπας), Ρόσι (78' Γκουιντέτι)

News 24/7

24MEDIA NETWORK