Ο Αγκουέρο τιμώρησε τον Κανέλο, τον έσβησε από το Instagram

Για το σχόλια του Κανέλο Αλβάρεζ τοποθετήθηκε σε ζωντανή εκπομπή ο Κουν Αγκουέρο, λέγοντας μάλιστα πως σταμάτησε να τον ακολουθεί από το Instagram.

FILE - Argentina's Lionel Messi, left, celebrates scoring his side's second goal from the penalty spot with teammate Sergio Aguero during a Copa America soccer match against Bolivia at Arena Pantanal stadium in Cuiaba, Brazil, June 28, 2021. Barcelona striker Sergio Aguero has on Wednesday, Dec. 15 announced his immediate retirement for health reasons. (AP Photo/Bruna Prado, file)
Ο Λιονέλ Μέσι με τον Κουν Αγκουέρο πανηγυρίζουν AP

Τον κουμπάρο του και πρώην συμπαίκτη του στην εθνική Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι θέλησε να στηρίξει ο Σέρχιο Αγκουέρο μετά τις κατηγορίες που του εξαπέλυσε ο Μεξικάνος μποξέρ, Κανέλο Αλβάρεζ για ασέβεια προς το Μεξικό.

Μετά την απάντηση του Αγκουέρο ήρθε νέα ανάρτηση από τον Κανέλο, αυτή την φορά με θύμα τον πρώην επιθετικό τον οποίο χαρακτήρισε μπ@%#@δο και τον κατηγόρησε για υποκρισία.

Απάντηση σε αυτό το Tweet έδωσε ο Σέρχιο Αγκουέρο όχι μέσω Twitter αλλά σε ζωντανή σύνδεση λέγοντας χαρακτηριστικά "...κέρδισε το μίσος ολόκληρης της Αργεντινής, είναι σα να λες κάτι για τον Μαραντόνα. Έπαιξες με τη φωτιά..."

Μάλιστα, είπε ότι μετά από αυτές του τις δηλώσεις θα σταματήσει να τον ακολουθεί και στο Instagram καθώς έχασε το σεβασμό του

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Κουρτουά απειλεί δημόσια το σπιούνο των αποδυτηρίων

Μουντιάλ 2022: Η πρώτη τοποθέτηση του Ονανά μετά την αποβολή λόγω των κακών βολέ

Επικό τρολάρισμα Μπενζεμά, έγραψε "974" στο Twitter και όλοι νόμιζαν πως επιστρέφει στο Μουντιάλ 2022

News 24/7

24MEDIA NETWORK