Ο Αλέξις Σάντσες "διάλεξε" την επόμενη ομάδα του

Από την αρχή της χρονιάς εμπλέκεται σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια, με πολλούς να τον... διώχνουν από την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ. Ο Σάντσες φέρεται να... πήρε την κατάσταση στα χέρια του και να "επέλεξε" τον επόμενο προορισμό του.

Arsenal's Alexis Sanchez gestures to the Arsenal fans after losing the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Arsenal at Selhurst Park in London, Monday April 10, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal's Alexis Sanchez gestures to the Arsenal fans after losing the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Arsenal at Selhurst Park in London, Monday April 10, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ρεπορτάζ της "Le Parisien" πηγαίνει την υπόθεση ένα βήμα παραπέρα, αναφέροντας πως οι ομάδες που έχει προτίμηση ο Χιλιανός έχουν την εξής σειρά: Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι και Ίντερ.

Σύμφωνα με το γαλλικό μέσο, ο επιθετικός της Άρσεναλ θα "ρίξει πόρτα" στον Γκουαρδιόλα και στην προσπάθειά του να τον πάρει στο Μάντσεστερ, ενώ κάτι αντίστοιχο φαίνεται να ισχύει και με την άλλη αντίπαλο στην Αγγλία, Τσέλσι.

Ο ίδιος ο Χιλιανός στράικερ φέρεται να έχει αποφασίσει ήδη να αφήσει την Άρσεναλ και να μην υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου που του προσφέρθηκε, δίνοντας από την άλλη ένα σαφές προβάδισμα στους Βαυαρούς, ίσως και λόγω της παρουσίας του Αρτούρο Βιντάλ.

Φως στην υπόθεση ρίχνουν και οι δηλώσεις που έκανε και στο βρετανικό "Sky Sports" τονίζοντας πως δε θα είναι ποτέ πολύ καλός παίχτης αν δεν κερδίσει τίτλους.

Photo credits: AP Photo/Tim Ireland

News 24/7

24MEDIA NETWORK