Στην Αθήνα ο Άλτμαν, αφού ξεπέρασε όλα τα εμπόδια...

Η καθυστερημένη άφιξη του Όμρι Άλτμαν στην Αθήνα για τον ΠΑΟ, η μίνι… ταλαιπωρία με τις αποσκευές του και οι πρώτες δηλώσεις… σιγουριάς που έκανε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Περνάει από τα ιατρικά τεστ το πρωί της Παρασκευής και υπογράφει για 3 χρόνια

Στην Αθήνα ο Άλτμαν, αφού ξεπέρασε όλα τα εμπόδια...

Έστω και με καθυστέρηση πέραν της μίας ώρας, ο Όμρι Άλτμαν έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης (29/6) για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και την Παρασκευή, αφού περάσει και τα ιατρικά τεστ, αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο, όντας το πρώτο θερινό μεταγραφικό απόκτημα του "τριφυλλιού".

Η πτήση του Ισραηλινού μεσοεπιθετικού αναμενόταν λίγο μετά τις 9.20 μ.μ., ωστόσο αναχώρησε με μεγάλη καθυστέρηση απ’ το Τελ Αβίβ κι έφτασε εντέλει στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στις 10.33 μ.μ. Αφού… ξεπέρασε και μία επιπλέον μίνι ταλαιπωρία μέχρι να πάρει τις αποσκευές του, ο Άλτμαν, συνοδευόμενος απ’ τον πατέρα του (απ’ τους μεγαλύτερους δικηγόρους του Ισραήλ) και τους δύο ατζέντηδές του, έφτασε στην αίθουσα αφίξεων, όπου έκανε τις πρώτες δηλώσεις του, εν αναμονή της επικύρωσης της συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό.

" Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να ξεκινήσει το νέο μου "ταξίδι". Ο Παναθηναϊκός είναι το μεγαλύτερο κλαμπ της Ελλάδας, έχει μεγάλη ιστορία και τους καλύτερους οπαδούς. Περιμένω να τους γνωρίσω στο γήπεδο... Είναι μία καινούργια πρόκληση για μένα. Έχω ακούσει τα καλύτερα. Αύριο (σ.σ. Παρασκευή 30/6) θα τακτοποιήσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες και θα υπογράψω…" τόνισε ο 23χρονος, τον οποίο παρέλαβε μαζί με τους συνοδούς του, ο επιμελητής του Παναθηναϊκού Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

Ο Άλτμαν θα περάσει το πρωί της Παρασκευής από ιατρικά και εργομετρικά τεστ κι εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, το απόγευμα θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2020, με ετήσιες απολαβές περίπου 200.000 ευρώ, συν μπόνους.

Για να ολοκληρωθεί βεβαίως και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής, μετά τα ιατρικά τεστ του ‘Όμρι Άλτμαν, θα πρέπει να στείλει ο Παναθηναϊκός και την τραπεζική εντολή για πληρωμή 150.000 ευρώ στον λογαριασμό της Χάποελ Τελ Αβίβ, που αντιστοιχούν στη ρήτρα που είχε στο συμβόλαιό του με την ισραηλινή ομάδα.

Ήδη απ’ το μεσημέρι της Τετάρτης (28/6), οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" είχαν στείλει τα πρώτα έγγραφα ενημερώνοντας τη Χάποελ για την πρόθεσή τους να καταβάλλουν τη ρήτρα του Άλτμαν και εντός της Παρασκευής θα τελειώσουν και τα υπόλοιπα γραφειοκρατικά…

News 24/7

24MEDIA NETWORK