Ο Αμπέλ Φερέιρα γλίτωσε από την Τσέλσι, αλλά όχι από την Γουέστ Χαμ: Οι Άγγλοι πάνε να του πάρουν top ταλέντο

Η Γουέστ Χαμ θέλει να ψωνίσει από την βραζιλιάνικη αγορά και συγκεκριμένα από την πηγή ταλέντων που ονομάζεται Παλμέιρας.

Coach Abel Ferreira of Brazil's Palmeiras celebrates after winning the Recopa Sudamericana final soccer match against Brazil's Athletico Paranaense at Allianz Parque stadium in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, March 2, 2022. (AP Photo/Andre Penner)
Ο Αμπέλ Φερέιρα AP PHOTO/ANDRE PENNER

Πρόσφατα ο Αμπέλ Φερέιρα είχε πει να αφήσουν ήσυχη την ομάδα του εννοώντας να σταματήσουν οι πωλήσεις των νεαρών ποδοσφαιριστών. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ ξέσπασε μετά από τη μεταγραφή του Εστεβάο στην Τσέλσι που συνδυάστηκε με αυτή του Έντρικ στην Ρεάλ Μαδρίτης πριν από ένα χρόνο.

Ωστόσο, η παράκληση του Φερέιρα δεν εισακούστηκε μια και άλλος ένας παίκτης από το ρόστερ του βρίσκεται κοντά στην έξοδο. Πρόκειται για τον 18χρονο Λουίς Γκιγέρμε για τον οποίο ενδιαφέρεται ζεστά η Γουέστ Χαμ που φέρεται ν αδίνει πάνω από 35.000.000 ευρώ για να καταφέρει να ολοκληρώσει το deal.

Ο Λουίς Γκιγέρμε είναι γεννημένος το 2006 και παίζει και στις δύο θέσεις πλάγια της επίθεσης. Παράλληλα οι Άγγλοι δουλεύουν ήδη για να βρουν προσωπική συμφωνία με την πλευρά του παίκτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK