Ο Αμπράμοβιτς δίνει "τρελά" λεφτά για σέντερ μπακ

Ο Αντόνιο Κόντε θέλει να κλείσει την τεράστια τρύπα που υπάρχει στο κέντρο της άμυνας της Τσέλσι και ο Αμπράμοβιτς πληρώνει όσο-όσο. Διαβάστε για τους δύο μεγάλους στόχους των "μπλε".

Ο Αμπράμοβιτς δίνει "τρελά" λεφτά για σέντερ μπακ

Η Τσέλσι ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν όμως τώρα βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας της Premier League (στο -5 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι) μετά τις δύο ήττες στα ντέρμπι από Λίβερπουλ και Άρσεναλ και ο Αντόνιο Κόντε είναι αποφασισμένος για αλλαγές.

Αρκετοί παίκτες αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τους Λονδρέζους στο προσεχές διάστημα στο πλαίσιο του γενικότερου "λίφτινγκ" που θα γίνει στο σύλλογο ωστόσο άμεση προτεραιότητα για τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Ιταλίας είναι η απόκτηση ενός ικανού σέντερ μπακ ο οποίος θα την ανεβάσει επίπεδο.

Ο Κόντε έχει ήδη ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις από τη Serie A και σύμφωνα με τα αγγλικά και τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι διατεθειμένος να του κάνει το χατήρι και να φέρει έναν εκ των δύο στο "Stamford Bridge".

Ο Αμπράμοβιτς δίνει "τρελά" λεφτά για σέντερ μπακ

Ο ένας είναι ο Καλιντού Κουλιμπαλί, με την Τσέλσι να έχει ήδη κάνει αρκετές προτάσεις αλλά μέχρι στιγμής να βρίσκει σθεναρή αντίσταση από την Νάπολι. Ο πρόεδρος των Ναπολιτάνων, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, αποκάλυψε μάλιστα πως "ο φίλος Κόντε θα πει ότι δεν είναι αλήθεια αλλά μας έγινε πρόταση από την Τσέλσι ύψους 58.000.000 λίρες (65 εκ.ευρώ) που απορρίψαμε. Θα τα πούμε του χρόνου".

Ο Αμπράμοβιτς δίνει "τρελά" λεφτά για σέντερ μπακ

Ο έτερος μεγάλος στόχος της Τσέλσι είναι ένας παίκτης που γνωρίζει απ'έξω και ανακατωτά ο Κόντε και δεν είναι άλλος από τον Λεονάρντο Μπονούτσι, με τα τελευταία σενάρια από το Νησί να θέλουν τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να τινάζει τη μπάνκα στον αέρα, δίνοντας πάνω από 60.000.000 λίρες (68 εκ.ευρώ) για την απόκτησή του τον Ιανουάριο.

Ποσό που θα συνιστά μάλιστα την ακριβότερη μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία, ξεπερνώντας τα 50.000.000 λίρες που είχε πληρώσει η Παρί στην Τσέλσι για να αποκτήσει πριν δύο χρόνια τον Νταβίντ Λουίζ!

Όλα δείχνουν πως η Τσέλσι θα αποκτήσει ιταλική φινέτσα αλλά και σκληράδα αργά ή γρήγορα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK