Ο Άμραμπατ περιμένει πρόταση από την Μπαρτσελόνα

Δημοσίευμα υποστηρίζει πως η Μπαρτσελόνα θα μπει τελευταία μέρα των μεταγραφών στην υπόθεση του Άμραμπατ.

From left, Morocco's Nayef Aguerd, Croatia's Andrej Kramaric, Morocco's Romain Saiss, and Morocco's Sofyan Amrabat eye the ball during the World Cup group F soccer match between Morocco and Croatia at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Wednesday, Nov. 23, 2022. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Ο Σοφιάν Άμραμπατ AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Αναρθέμενει την περίπτωση της μεταγραφής του Σοφιάν Άμραμπατ η ισπανική Mundo Deportivo και μάλιστα εμπλέκοντας την Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως οι Καταλανοί ήρθαν σε επαφή με τους εκπροσώπους του αδερφού του παίκτη της ΑΕΚ, Νορντίν Άμραμπατ. Επίσημη πρόταση, πάντως, δεν έχουν δεχθεί ούτε ο Μαροκινός μέσος ούτε η Φιορεντίνα.

Κάτι τέτοιο, σύμφωνα με την MD, αναμένεται να συμβεί την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Επίσης, η εφημερίδα τονίζει τις καλές σχέσεις που διατηρεί η Μπάρτσα με τους ανθρώπους που κουμαντάρουν τα συμφέροντα του Άμραμπατ και είναι οι ίδιοι που έχουν και τον Ντεστ μεταξύ άλλων.

Σε κάθε περίπτωση το όνομα του εξαιρετικού στο Παγκόσμιο Κύπελλο χαφ έχει συνδεθεί με αρκετές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.

Διαβάστε περισσότερα

Τσέλσι: Νύχτα ανελέητου πόκερ για τον Έντσο Φερνάντες

Τσέλσι: Ο Ζιγέχ ήξερε τι έκανε και πάει για μεταγραφάρα

Άρσεναλ: Ο Αρτέτα κάνει κίνηση ματ για τη μεσαία γραμμή

News 24/7

24MEDIA NETWORK