Ο Αναστασίου τα είπε με τους αρχηγούς του Παναθηναϊκού

Συνάντηση με τους αρχηγούς του Παναθηναϊκού είχε ο Γιάννης Αναστασίου μετά από την προπόνηση της ομάδας.

Ο Αναστασίου τα είπε με τους αρχηγούς του Παναθηναϊκού
Αναστασίου-Μπεργκ-Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Συνάντηση με τους τέσσερις αρχηγούς του Παναθηναϊκού είχε μετά από το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου.

Οι Κάρλος Ζέκα, Στέφανος Κοτσόλης, Τάσος Λαγός και Μάρκους Μπεργκ βρέθηκαν στο γραφείο του 42χρονου προπονητή, όπου συζήτησαν για πάνω από μισή ώρα για τα αίτια της κακής αγωνιστικής εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα στην έναρξη της σεζόν.

Η ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη σε συνδυασμό με τον πρόωρο αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις εντός κι εκτός ομάδας.

Οι σχέσεις του τεχνικού του "τριφυλλιού" με τους ποδοσφαιριστές δεν είναι στο καλύτερο σημείο τους, με τον Γιάννη Αναστασίου να αρχίζει τις κινήσεις για την αλλαγή της κατάστασης.

Από τη συζήτηση προέκυψαν υποσχέσεις για έναν καλύτερο εαυτό στο αμέσως επόμενο διάστημα, που θα οδηγήσει στην έξοδο από την κρίση στην οποία βρέθηκε ο σύλλογος.

Επίσκεψη Αλαφούζου

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, βρέθηκε κι αυτός στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί και παρακολούθησε το πρόγραμμα χωρίς να παρέμβει.

Ο διοικητικός επικεφαλής του συλλόγου εξέφρασε τη στήριξή του στο πρόσωπο του Αναστασίου από τη Δευτέρα, με τον διευθυντή ποδοσφαίρου Τάκη Φύσσα και τον τεχνικό διευθυντή Λεωνίδα Βόκολο να επιρρίπτουν αρκετές ευθύνες στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Διαβάστε ακόμη

Κανονικά το φιλικό του Παναθηναϊκού

Στο Κορωπί ο Αλαφούζος

Νέα προβλήματα για τον Αναστασίου