Ο Ανδρέας Σάμαρης αποχώρησε πρόωρα από την Κοριτίμπα και πήρε μαζί του και πρώην αστέρι της Ρεάλ

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καλείται να βρει ο Ανδρέας Σάμαρης καθώς έλυσε τη συνεργασία του με την Κορίτιμπα. Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί και ο πρώην άσος της Ρεάλ, Χεσέ Ροντρίγκες

Ο Ανδρέας Σάμαρης αποχώρησε πρόωρα από την Κοριτίμπα και πήρε μαζί του και πρώην αστέρι της Ρεάλ
Ο Αντρέας Σάμαρης με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας AP

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καλείται να βρει ο Ανδρέας Σάμαρης καθώς η Κοριτίμπα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της μαζί του, 1 αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ο 34χρονος χαφ πρόλάβε να αγωνιστεί σε 4 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας χωρίς να σημειώσει κάποιο τέρμα και αποχωρεί από την ομάδα μόλις τρεις μήνες πριν από την ένταξη του.

Πλην του Σάμαρη, η Κοριτίμπα έλυσε τη συνεργασία της και με άλλα μεγάλα ονόματα της ομάδας καθώς βρίσκεται στη προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και αποφάσισε να προχωρήσει σε αισθητή μείωση του μπάτζετ εν όψει της νέας σεζόν στη Serie B της Βραζιλίας.

Μεταξύ αυτών είναι και ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Χεσέ Ροντρίγκες, ο οποίος αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι να περάσει την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για χάρη της Κοριτίμπα μετά τη σύντομη θητεία του στην Σαμπντόρια.

Θυμίζουμε πως ο Σάμαρης την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και την Ρίο Άβε, ενώ επί χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Μπενφίκα, η οποία και τον έκανε δικό της από τον Ολυμπιακό το 2014 αντί του ποσού των 10.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο ασταμάτητος Μπέλιγχαμ "οργίασε" για άλλη μία φορά και τίμησε το είδωλό του

Αργεντινή: Ο Σκαλόνι πήρε απόφαση "βόμβα" για το μέλλον του, σύμφωνα με αργεντίνικο μέσο

Ρεάλ: Η φοβερή ενέργεια του Χοσέλου μετά το παρθενικό του τέρμα στο Champions League

News 24/7

24MEDIA NETWORK