Ο ανεκπλήρωτος... έρωτας του Βενγκέρ!

Την πρόθεση του να αποσπάσει την υπογραφή των τωρινών παικτών της Τότεναμ, Ζερμέιν Ντεφόε, Πολ Ρόμπινσον και Μάικλ Κάρικ, αποκάλυψε ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ.

Ο ανεκπλήρωτος... έρωτας του Βενγκέρ!

Την πρόθεση του να αποσπάσει την υπογραφή των τωρινών παικτών της Τότεναμ, Ζερμέιν Ντεφόε, Πολ Ρόμπινσον και Μάικλ Κάρικ , αποκάλυψε ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Γάλλος προπονητής εκμυστηρεύτηκε τη βούληση του στο ετήσιο γενικό συνέδριο των "κανονιέρηδων", απαντώντας στην κριτική του Τύπου, ότι αντιμετωπίζει επιτιμητικά τα ταλέντα της Αγγλίας.

Συνάμα, εκδήλωσε το θαυμασμό του για τους τρεις παίκτες των "πετεινών", ενώ εξήγησε ότι κατά τη διάρκεια της θητείας των Ντεφόε και Κάρικ στη Γουέστ Χαμ, προσέβλεπε την προσθήκη τους, όπως και του Ρόμπινσον, όταν αποχωρούσε από την υποβιβασθείσα Λιντς. Τελικά το τρίο κατέληξε στην άσπονδη συμπολίτισσα Τότεναμ και η επιθυμία του δεν εκπληρώθηκε ποτέ.

Ο Αλσατός τεχνικόςτέλος, εξέφρασε την αποφασιστικότητα του να πραγματοποιήσει "μετάγγιση"την περίοδο Ιανουαρίου, προκειμένου να μετατρέψει σε δόκιμο στόχο, την ως τώρα απονενοημένη προσπάθεια υποσκελισμού της Τσέλσι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK