Ο Αντεμπαγιόρ αποκάλυψε την μακρινή του συγγένεια με τον Τζάκι Τσαν

Αφού σημείωσε μια αξιοπρόσεκτη καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα, ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ έφτασε μέχρι την Παραγουάη για να αποδείξει πως εκτός από καλός ποδοσφαιριστής, είναι και ένας ικανός... καρατέκα.

Η παρουσίαση του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ από την Ολίμπια, στο στάδιο 'Manuel Ferreira' της Ασουνσιόν στην Παραγουάη, στις 14 Φεβρουαρίου 2020. (AP Photo/Jorge Saenz)
Η παρουσίαση του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ από την Ολίμπια, στο στάδιο 'Manuel Ferreira' της Ασουνσιόν στην Παραγουάη, στις 14 Φεβρουαρίου 2020. AP PHOTO/JORGE SAENZ

Ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ έχει εξελιχθεί σε γυρολόγο τα τελευταία χρόνια. Μετά από μια πετυχημένη θητεία στην Τότεναμ την τετραετία 2011-2015, έπαιξε σε Κρίσταλ Πάλας, Μπασακσεχίρ και Καϊσέρισπορ. Μόλις τον Φλεβάρη έβαλε τέλος στην τουρκική του ποδοσφαιρική περιπέτεια, υπογράφοντας στην 10η ομάδα της καριέρας του, την Ολίμπια Ασουνσιόν της Παραγουαής.

Ο 36χρονος Τογκολέζος δεν έχει καταφέρει ακόμη να σκοράρει στα τέσσερα πρώτα του ματς με τη νέα του ομάδα, στο πρωτάθλημα και το Copa Libertadores. Κι όμως, πρόλαβε να γίνει πρωτοσέλιδο. Με ποιον τρόπο; Αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, για ένα από τα πιο απρόσεκτα μαρκαρίσματα που θα δει κανείς μέσα στο 2020. Η Ολίμπια Ασουνσιόν αντιμετώπισε την Ντιφένσα Χουστίθια για το Copa Libertadores και σε μια προσπάθεια του να φτάσει στη μπάλα, ο Αντεμπαγιόρ θύμισε... καρατέκα, 'ξαπλώνοντας' τον αντίπαλο του.

Η κόκκινη κάρτα βγήκε άμεσα από το τσεπάκι του διαιτητή, ο Τογκολέζος έσπευσε να διευκρινίσει πως δεν είχε πρόθεση, ο επόπτης του εξήγησε πως ναι μεν, αλλά... Ο Αντεμπαγιόρ πράγματι μοιάζει πως επιχειρεί να φτάσει στη μπάλα, όμως τελικά έβαλε σε κίνδυνο την υγεία του αντιπάλου του.

Ο Αντεμπαγιόρ αποκάλυψε την μακρινή του συγγένεια με τον Τζάκι Τσαν

Όπως παραδέχτηκε λίγο μετά μέσω ενός tweet "λυπάμαι που έφυγα νωρίς από τον αγωνιστικό χώρο για μια Τζάκι Τσαν διεκδίκηση. Δεν ήταν ποτέ πρόθεση μου να τραυματίσω τον αντίπαλο και είμαι χαρούμενος που είναι καλά".

Για την ιστορία, η ομάδα της Παραγουάης, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, επικράτησε με σκορ 2-1 της Ντιφένσα Χουστίθια.

Θα κατακτήσει το νταμπλ ο Ολυμπιακός; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK